Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Аз обичам (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
I Heart Paris, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,5 (× 24 гласа)

Информация

Сканиране
Bridget (2013)
Корекция
plqsak (2015)
Форматиране
in82qn (2015)

Издание:

Линдзи Келк. Аз обичам Париж

ИК „Кръгозор“, София, 2011

Английска. Първо издание

Редактор: Мария Тодорова

Коректор: Мария Тодорова

Технически редактор: Ангел Йорданов

Предпечатна подготовка: Георги Иванов

ISBN: 978-954-771-260-7

История

  1. — Добавяне

На Мейбъл, Кара, Джоел и Клоуи —

надявам се да не се срамувате прекалено много от мен,

когато пораснете и прочетете тази книга.

Благодарности

Порой от благодарности към всички от издателство „Харпър Колинс“, особено на Лин, Виктория, Клеър и Сара. Кейт и Луси, вие сте невероятни! Лий, благодаря ти, задето направи кориците толкова зашеметяващо красиви, че хората си избират книгата ми първо заради тях! Уенди, благодаря ти, задето убеждаваш собствениците на книжарници да слагат книгите ми на витрините си, за да могат всички да видят тези великолепни корици! Лиз и Кийра, отлична работа, дами! И на всички останали, като бивш служител в английско издателство аз прекрасно си давам сметка каква страхотна работа вършите за мен и съм изключително горда, че мога да работя с вас!

Искам да изкажа суперграмадни благодарности и на Сам Хътчинсън „Касапина“, и на Джейн Грифитс „Гага“, задето превърнаха проучванията ми за Париж в такова огромно удоволствие, но не е като да не съм ви го казвала и други път, нали?! Благодаря на Джени Джейкъби и всичките й приятели за идеите и подсказките, както и за „бляскавото сладко помиярче на име Хю“, и на онзи човек от Рю Оберкамп с бутилката водка… Отговорът ми все още е „не“, благодаря.

На всички, които ми помогнаха да почувствам Ню Йорк като свой дом — на най-добрите съквартирантки в света Ро и Ширин, на Бет, Джанет, Кари, Сара, Ерин, Брена, Рейчъл — за колективното гледане на „Следващият топмодел на Америка“, и на всички, които се смяха заедно с мен, а не на мен. Благодаря ви! И накрая, на всички червенокоси тексаски поети в моя живот! В никакъв случай не мога да си позволя да пропусна тяхното неизчерпаемо вдъхновение, поощрение и физическа привлекателност! Както и фактът, че имаха куража да ми предложат да събера всичко това на хартия. Искай и ще ти се даде!