Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Beachcomber, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,4 (× 16 гласа)

Информация

Сканиране
Слава (2010)
Разпознаване и корекция
karisima (2015)

Издание:

Карън Робърдс. Опасно лято

ИК „Калпазанов“, София, 2006

ISBN: 978-954-17-0233-8

История

  1. — Добавяне

Глава 22

Целувката му беше страстна, както и преди. Трябваше само да допре устните си до нейните и топлината избухваше в нея. Кристи затвори очи и го прегърна здраво през врата. Целуна го така, сякаш щеше да умре, ако не го направи.

Той се премести така, че да лежат на една страна, с лице един към друг, и телата им да се допират по цялата си дължина. Тялото му сякаш изгаряше нейното. Тя притисна гърдите си в неговите и се удиви на разликата между нейната мекота и неговата твърдост.

Горещината, обхванала телата им, беше достатъчна да пресуши сълзите й, да прогони спомена за Франки и Елизабет Смолски, да я накара да забрави поне за малко опасността, в която се намираха. Сега усещаше само него, той я караше да се чувства така, както никой друг досега.

— Харесват ми целувките ти — прошепна тя, когато той откъсна устни от нейните и ги спусна по шията й.

Тя наклони глава назад и се отдаде на усещанията. Дълбоко в нея нещо започна да пулсира, когато устните му проследиха ключицата й и се спуснаха към гърдите й, за да спрат до ръба на сутиена й. Кожата под него започна да гори дълго преди той да освободи гърдите й и да поеме в устата си набъбналото й зърно. Тялото й се напрегна, полазиха го тръпки чак до върха на пръстите. Тя си пое остро дъх и започна да се топи, струваше й се, че въобще няма кости. От този миг нататък тя беше негова и той можеше да прави с нея каквото пожелае.

— Красива си.

Гласът му беше дрезгав и тих. Дланта му замени устните му върху гръдта й, той вдигна глава, за да я целуне. Тя върна целувката му диво, гореше за него, всеки неин нерв беше болезнено чувствителен. Изви тяло, за да увеличи повърхността на допира, стори й се, че затрепери неконтролируемо. Дланта му стисна гръдта й и тялото започна да я боли от копнеж. Пръстите му започнаха да разтриват зърното й, а тя ахна и стаи дъх.

— Помниш ли думите, които изрекох преди, когато отказах да остана при теб?

Гласът му беше дрезгав, гърлен. Дланта му галеше гръдта й, сякаш мереше тежината й, обхващаше я, сякаш му принадлежеше.

— Да — успя да каже тя, макар едва да дишаше от възбуда.

— Излъгах.

Той й даваше сигнал да възрази сега, ако иска, да го спре, но последното, което тя искаше, беше да протестира. Съзнанието й беше замъглено от усещането за мъжествеността на неговото тяло, от топлината му. Сега нямаше скрити мотиви, просто го желаеше. Искаше да е с него, толкова силно го искаше, че й се виеше свят. И знаеше, че и той я желае.

Това не можеше да се сбърка. Цялото му тяло опираше в нейното и тя усещаше колко много я желае той. Всичко в него беше твърдо — дишането, мускулите, ерекцията му. Пулсирането в тялото й стана по-настоятелно, тя затрепери. Сгуши се в него и плъзна ръце по гърба му. Кожата му беше гладка и леко влажна. Мускулите под нея бяха твърди и гъвкави. Когато прокара длан по дължината на гръбнака му, усети как гърдите му се издуват и разширяват и го чу да си поема рязко дъх.

— Искам те гола.

И той протегна ръка да събуе бикините й.

— Добре.

И тя искаше да бъде гола. Искаше той да я докосва. Искаше го вътре в себе си.

Той прокара език по ухото й, започна да гризе меката му част, да я смуче, после пак я погали с език и тя задиша бързо, зави й се свят, сякаш беше на почти гладна диета. Тя плъзна длани по гърдите му, пръстите й се заиграха с набъбналите му зърна, после проследиха очертанията на мускулите му. Тя се дивеше на ширината на раменете му, но той бързо промени хода на мислите й, когато захапа едно от зърната й. Кристи извика тихо и ръцете спряха движенията си.

— Люк…

— Хм?

Но онова, което се канеше да каже, се изгуби в горещината на устата му, която покри гръдта й.

— О! — каза тя вместо другото и прозвуча изненадано.

Тялото й потръпна от удоволствие. Сърцето й биеше тежко, кръвта й бушуваше. Той започна да смуче и ближе гръдта й и пулсирането между краката й стана почти болезнено. Не бързаше. Когато най-после устните му се откъснаха от гърдите й, отново я целуна. Кристи не можеше да направи нищо друго, освен да го целуне в отговор и да потръпне от удоволствие, да вплете пръсти в къдриците на тила му. Не беше разбрала, че телата им са променили положението си, че тя лежи отдолу, а тялото му я притиска, докато той не повдигна глава и не я погледна в очите.

— Имаш ли представа, откога искам да те вкарам в леглото си? — Гласът му беше нисък и надебелял, беше нещо като тъмен и съблазнителен шепот, който я обгръщаше като кадифе.

— Откога? — прошепна тя и пак потръпна, после тялото й застина в предчувствие, когато дланта му се спусна надолу, към пъпа, към корема…

— От първия път, когато те видях. Ти бягаше…

Кристи сдържа дъха си, когато ръката му се плъзна в бикините й. Дланта му я покри, плъзна се между краката й и тялото й се сви.

— О, господи, Люк…

Тя затвори очи и се отдаде на усещането. Сърцето й биеше толкова тежко, тя дишаше толкова бързо, че никаква свързана мисъл не беше по силите й. Усещаше пясъка под гърба си, той я подсети, че си разменят ласки на открито, на пустия плаж, и мисълта беше толкова еротична, че тя изстена. Заби нокти в одеялото и изви гръб, искаше ласките му, очакваше ги.

— Толкова си гореща там долу. Знаех, че ще си толкова гореща.

Той намери малката пъпка, която гореше и копнееше за вниманието му. Кристи стисна бедра, за да хване ръката му като в капан, затрепери и знаеше, че ще стигне до оргазъм, ако той не спре. Опитваше се да го задържи, още не, защото й беше толкова добре и искаше още.

Той плъзна два пръста в нея, издърпа ги, после пак ги плъзна вътре. Кристи извика и бедрата й се залюляха към ръката му в настойчива молба да не спира.

— Спокойно — каза той и го направи отново, и отново и отново, докато тя не помисли, че ще умре от удоволствие. Беше прекрасно, дланта му беше толкова едра и гореща и той знаеше точно какво да прави с нея, как да я възбуди, да я накара да трепери и да се задъхва.

— Толкова е хубаво — прошепна, разтърсена и той я целуна по устните и по гърдите, докато пръстите му продължаваха да правят истинска магия с нея.

— Люк, спри, моля те.

Тя стисна бедра. Искаше той да спре, защото щеше да избухне в пламъци. Той като че ли разбра, защото вдигна глава и ръката му замръзна в сладко, изящно, мъчение. После той я отдръпна и я остави трепереща, горяща, жадуваща…

— Да свалим бикините ти.

Той целуна пъпа й, притисна горещата си и влажна уста към корема й, после събу бикините й. Кристи беше така завладяна от сласт, че дишането й беше накъсано. Тя вече извиваше бедра нагоре, за да посрещне наистина огромната му ерекция, протегна към нея и двете си ръце.

— Люк.

— Хм?

— Искам те.

— Сега.

Дланите му се спряха на коленете й, после се плъзнаха нагоре по бедрата й, разделиха ги. Кристи започна да трепери вече наистина неудържимо. Почувства косъмчетата на гърдите му да докосват бедрата й и застина.

— О, не, аз…

Тя го дръпна за косата, защото разбра какво ще последва. Беше нещо, което изпитваше неудобство да прави с Майкъл, който също не го обичаше и, освен това…

— Тихо.

Брадата му одраска нежната кожа от вътрешната страна на бедрата й, тя го почувства да се намества между тях. Пръстите й застинаха…

Тогава устните му я намериха. Усещането беше така невероятно еротично, че тя нададе стон. Люк я целуна, устните му и езикът му я накараха да гори. Беше ясно, че е правил това и преди. Знаеше как да люби жена, караше я да стене и да извива тяло от удоволствие. Когато най-после вдигна глава и я обсипа с целувки, цялото й тяло пулсираше и краката й се бяха сключили около него. Искаше го повече от всичко, което беше искала в живота си.

— Люк, сега, моля те.

Той целуна устните й, тя усети собствения си вкус и подивя. Протегна ръце към него, погали гладкия му и силен корем и най-после плъзна ръка в слиповете му. Той беше там, издут и толкова голям, че почти се подаваше над ръба, горещ и влажен и очевидно готов за нея. Тя го докосна, после го обхвана с две ръце. Беше огромен и твърд и тя толкова го искаше вътре в себе си, че това желание беше болезнено.

— Ах, Кристи — каза той и тялото му застина абсолютно неподвижно.

Тя го хвана по-плътно и задвижи ръце в онзи древен ритъм, който винаги е доставял удоволствие на мъжете. И той нададе стон, после още един и се отдръпна от нея. После двамата заедно събуха слиповете му. Когато бяха напълно голи, той я положи под себе си и я покри с тялото си, бедрата му се плъзнаха между нейните и ги разтвориха широко, устата му намери гърдите и.

Бедрата й се повдигнаха от земята, за да посрещнат неговите, дланите й погалиха, после стиснаха хълбоците му. И неговото тяло гореше, изгаряше и нея, а тя стенеше и гърчеше тяло в предчувствие.

— Исусе, искам те! — прошепна той с дрезгав глас.

И той влезе в нея, притисна бедрата й отново към одеялото, изпълни я с твърдостта и горещината си и тя се почувства по-добре отвсякога в живота си. Като стенеше от удоволствие, Кристи плъзна длани нагоре по гърба му и залюля бедра, привлече го още по-дълбоко в себе си, готова да избухне в пламъци само от допира на тялото му до нейното.

Той се отдръпна, после отново навлезе в нея с мощен тласък — дълбоко и бавно. Тя заби нокти в раменете му и обви крака около кръста му. Викове на удоволствие напираха в гърлото й.

— О, господи, ако го направиш пак, аз ще… — Не можа да довърши, защото се задъха.

Макар вече да наближаваше края, не можеше да го изрече на глас. Той го каза вместо нея, гласът му приличаше на ръмжене. В същото време я прегърна здраво и обсипа врата й с целувки.

— Ще стигнеш до оргазъм? Добре. Искам да те накарам да изпиташ върховно удоволствие. Ще те накарам да стигнеш до оргазъм.

Целуна я. Езиците им се срещнаха с алчна страст, той я притисна, така че тя не можеше да мърда, изпълни я, взе я с бавни и контролирани движения, които я накараха да вика и да извива тяло. Ръката му се плъзна между телата им, погали корема й, потърси сърцето на удоволствието й, което имаше нужда само от това последно докосване, за да избухне.

И той я докосна там, погали я, тя ахна и изви тяло и стигна до оргазъм, от който пред очите й затанцуваха цветни петна.

— Люк — изстена тя. — О, господи, Люк, Люк

В отговор, той изгуби контрол и навлезе в нея ожесточено и дълбоко. Движенията му бяха толкова мощни и бързи, че тя отново потъна в този настоятелен ритъм и още веднъж тялото й затрепери и се притисна немощно в неговото.

— Кристи! — нададе стон той накрая и зарови лице в нежното място между врата и рамото й. Най-после той намери и собственото си освобождение, тялото му се затресе неудържимо над нейното и после се отпусна доволно.

После те дълго лежаха прегърнати и неподвижни — той по гръб, а тя — изпъната върху него по цялата си дължина. Беше го прегърнала през врата и положила глава на раменете му. Той беше топъл и леко изпотен, отпуснат, дишаше дълбоко. Тя реши, че може би е заспал.

Типично за мъжете, помисли си с нотка на недоволство и отвори очи. Облаците бяха отнесени нанякъде от вятъра. Небето беше обсипано с безброй звезди.

Тогава той се раздвижи и с това веднага отвлече вниманието й от красотата на небето. Погали я по гърба и сведе главата й към своята. Тя се смути от това, че е буден, защото не знаеше какво мисли за случилото се между тях, не знаеше как да се държи или какво да каже. Не можеше просто да каже: „Хм, сексът се получи наистина добър“. Беше немислимо, щеше да омаловажи случилото се и нямаше да предаде чувствата й.

Обаче, май нямаше нужда да казва каквото и да било, защото ръцете му я прегърнаха още по-здраво и наболата му брада одраска бузата й. О, господи, нима се канеше отново да го направи?

— Някой се движи в гората зад нас — каза той в ухото й. — Не издавай нито звук.