Читателски коментари (за „Бандитската „Топлофикация“ — 4 “ от Емил Измирлиев)

  • 1. Йордан Тасев (9 октомври 2012 в 02:10)

    Годината е 2012, а нещо да се е променило?

    Продължават да се водят дела с насилствено обявени за „потребители на топлинна енергия“ граждани, които са изключили и парно и топло вода. На всички тях се вменява, че са длъжници и няма нито граждански нито човешки права и закони които да ги защитят.

    Няма друг изход освен пасивна съпротива!

    Не се страхувайте да се откажете от „услугите“ на топлофикацията. Ще плащате поне, три пъти по-малко пари отколкото когато хем спирате радиаторите, хем плащате „сградна инсталация“ и изравнителни сметки и същевременно живеете на студено. Например поставянето на най-обикновен климатик, от евтините китайски, не само ще ви отоплява но ще ви и остават средства. Пробвал съм го на практика в не санирана сграда. Да не говорим, че през лятото отделно ще Ви охлажда, и значително ще подобрите живота си. Вземете химикалка, калкулатор и лист и сами се убедете в изгодата дори при съвременните цени на тока.

    Накрая да напомня: Уважаеми съграждани, не плащайте „сградна инсталация“ и изравнителни сметки ако сте изключили всичко и сте се „развели“ с топлофикация. Дори да Ви съдят, делата вече могат да бъдат насочени към Люксембургския съд по правата на човека. Всеки от Вас има право на живот и свободен избор. Геноцидът който се осъществява над всички нас, чрез законодателя и съдебната система е доказуем за съда по правата на човека.

  • 2. Митка Димитрова (4 март 2013 в 14:10)

    Вече сме 2013 година,но сагата продължава! Благодаря на този сайт,от цялото си сърце! Дадохте ми сили и вяра,да започна борба с ЕВН Топлофикация,Пловдив.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.