Читателски коментари (за „Пламъци “ от Сандра Браун)

  • 1. ganiva (11 декември 2012 в 22:26), оценка: 6 от 6

    До Кода Беар:

    Благодаря ви, че оценявате моите коментари и се радвам, че донякъде ви помагат при избора на книги за четене (надявам се и на други също).

    Разбирам, че не ви допадат прекомерните сцени на насилие в любовните романи, но такива ромави всъщност не са точно любовни, а се водят романтичен съспенс. Или казано понародному любовно-криминални, но тук такава категория книги няма.

    Сандра Браун е една от най.любимите ми писателки, заедно с Нора Робъртс и се гордея, че имам абсолютно всичко издавано в България от тях двете. За съжаление, нямам скенер, нито пък умения да сканирам, за да попълня доста неща тук.

    Ето ви оригиналните заглавия на Сандра, които препоръчах:

    1. Горещи страсти в Рая — Slow Heat in Heaven

    2. Огледален образ — Mirror Image

    3. Френска коприна — French Silk (този роман беше филмиран преди около 20 години, но е доста слаб в сравнение с романа)

    Арлекините на Сандра са с малки изключения слабички и прекалено еротични за моя вкус, но тя има и още няколко силни романа, които се надявам да се качат тук:

    1. Завист — Envy

    2. Шарада — Charade

    3. Само спомен — Bittersweet Rain

    4. Безпощадно — White Hot

    5. Димна завеса — Smoke Screen (това го филмираха 2011 г. и се получи нелош филм, има го по торент тракерите — заглавието е същото)

    6. Рикошет — Ricochet

    7. Превратности — Tough Customer

    8. Смъртоносно — Lethal (това, обаче, го издадоха тази година у нас, тъй че няма шанс скоро да се появи тук).

    Ами, дано съм ви била полезна. Дано успеете да намерите някой от тях в оригинал или на немски. Пък ако успеете да прескочите до България, можете да си купите почти всички от тях. Напоследък преиздадоха доста нейни романи и ги има навсякъде по книжарниците. Всичко хубаво!

    Извинявам се на модераторите за спама, но ако може да се сложи една опцийка потребителите да си разменят лични съобщения, няма да е лошо.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.