Читателски коментари (за „Пламъци “ от Сандра Браун)

  • 1. Кода Беар (3 ноември 2012 в 02:37)

    Най-добрата от наличното тук на Сандра Браун, което прочетох, а то е около 80 процента. На мен ми е любимата от тази авторка. Давам оценка 8 от 10 точки по личната ми система на оценяване. Две точки отпадат както винаги, поради това, че не става дума за световна класика или такъв автор.

    Сюжетът е интересен, героите са изградени много добре като характер и достоверност. Оживяват сякаш на страниците и дори с малко въображение човек може да си представи как изглеждат без да е наблегнато на чисто физическото им описание повече от необходимото. Действието е динамично, финалът, изненадващ, а лювобните истории — те са два броя, едната главна (др. Малори и Кий Такет), а другата (Буи Кейто и Джейнълин Такет) — паралелна — са много добре вплетени и синхронизирани без да се налага читателят да се раздвоява. Финалът — тъкмо си помисляте, че сте го предвидили, нооо…изненадаааа:) Насладете се на книгата на спокойствие по време на отпуск например, защото се чете на един дъх и няма да имате време дори да си направите сандвич и ще си умрете от глад, освен ако някой от обкръжението ви не се смили над вас с пакетче солети.

    Препоръчвам също в този ред:

    1."Увлечението"

    2."Добре пазени тайни"

    3."Тайната"

    4."Сделка за милиони" — слабости в образа на С.Фостър

    5."Зад кадър" — с резерви, че е твърде много крими и съвсем малко любовна

    6."Труден избор" — с известни съмнения

    Останалото става — книгите за Тейлърови, мисля 3 броя, както и „Буря“, която се колебаех дали да сложа в петицата горе. Останалото бе загуба на време и доста от тях оставих недовършени, поради това, че са ми били прекалено скучни или смешни.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.