Сделката е наистина за милиарди. Малка фирма на ръба на фалита е постигнала мечтата на всеки алхимик — полимерът, открит от нейните специалисти, осигурява защитно покритие на танковете и бойните машини, което ги прави практически неуязвими за вражеските снаряди. Хиляди жертви ще бъдат избегнати, а балансът на силите в света ще се промени завинаги.

Джак Уайли, бивша барета и настоящ преуспяващ брокер на Уолстрийт, е убеден, че ще направи удара на живота си. Попаднал случайно на това откритие, той решава да предложи на мощна корпорация да изкупи светкавично фирмата, която го е създала. Очертават се огромни печалби, но неочаквано се намесват разследващите служби на Пентагона и сделката се превръща в истински кошмар. Корпорацията е изправена до стената, а Джак се оказва въвлечен в най-големия скандал в корпоративна Америка. По следите му са твърде опасни хора, а той може да разчита само на себе си и на помощта на агент Мия Дженсън, която е готова на всичко, за да защити каузата си.

Брайън Хейг, наричан още „Джон Гришам във военна униформа“ умее да поддържа напрежението до последната страница. А финалът определено предполага, че за феновете ще има и очакваното продължение.

Уошингтън Поуст

Съдържание

Игра за милиарди 5,3

The Capitol Game,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Брайън Хейг

Заглавие: Игра за милиарди

Преводач: Владимир Германов

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Обсидиан“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Абагар“ АД, Велико Търново

Редактор: Матуша Бенатова

Технически редактор: Людмил Томов

Коректор: Симона Христова

ISBN: 978-954-769-246-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8278

История

  1. — Добавяне

Библиоман