Несъмнено името на Едгар Кейси — най-големият медиум, пророк и лечител на XX век — е добре познато. Малцина обаче знаят колко трудно е извоювал това признание, колко суров и изпълнен с изпитания е бил животът му.

Едгар Кейси е помогнал на хиляди хора да решат здравните и житейските си проблеми, но самият той е бил отричан и охулван. Непрекъснато е трябвало да се бори с предразсъдъците на лекарската гилдия относно нестандартните лечебни практики, включващи революционни за времето си методи като ароматерапия, хомеопатия, масажи, диети. Не по-лесно е било общуването му с обикновените хора, повечето ревностни християни, за които било трудно да приемат идеите му за карма и прераждане. Кейси обаче е излекувал множество болни и е направил хиляди тълкувания на хора, които са искали да узнаят призванието си, миналите си животи и кармични връзки.

Благодарение на своята необикновена дарба, на невероятната си човечност и сила на духа, Едгар Кейси не само успява да промени светогледа на цяло едно поколение, но и да предостави огромно количество информация, върху която да размишляват всички следващи поколения.

Съдържание

Животът на Едгар Кейси 5,5

The Story of Edgar Cayce. There Is a River
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Томас Съгрю

Заглавие: Животът на Едгар Кейси

Преводач: Снежана Милева

Година на превод: 2010

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2010

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Печатница „Полиграфюг“ АД — Хасково

Отговорен редактор: Вера Янчелова

Консултант: д-р Светла Балтова

Художник: Аглика Маринова Чонева-Стоилова

Коректор: Юлия Георгиева

ISBN: 978-954-26-0909-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9647

История

  1. — Добавяне

Библиоман