Войната в Залива свършва, но всеки момент ще избухне нова, още по-смъртоносна…

… В навечерието на операция „Пустинна буря“ един иракски учен бяга от страната и разкрива плановете на режима за жесток ответен удар срещу съюзниците… и срещу света.

Време за губене няма — на американските специални части е наредено да открият и унищожат подземната лаборатория, в която един изключително смъртоносен вирус очаква войната да свърши и някой да отнесе проба от щама за изследване в САЩ — това само ще отвори вратите на ада… Притиснати от времето и събитията, изпълнителите на специалната мисия „Скорпион-1“ са принудени да оставят всичко в ръцете на старите бойни другари полковник Уил Уестърман и запасния полковник Дъг Харис, който е обърнал гръб на цивилния живот и се е върнал на служба във ВВС.

Насочили полета си в сърцето на иракската военна машина, двамата могат да се уповават единствено на уменията си и един на друг, за да изпълнят една самоубийствена мисия с колосален залог — двубой, който трябва на всяка цена да спечелят.

Изпълнен с напрежение и високи скорости, този трилър грабва читателя, кара го да бледнее и да прелиства страница след страница със затаен дъх.

Къркъс Ривю

Завладяващо четиво… Един отлично написан роман!

Юнайтед Прес Интернешънъл

Съдържание

Ударът на Скорпиона 4,3

Scorpion Strike,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Джон Нанс

Ударът на Скорпиона

 

Американска. Първо издание

 

Редактор: Сергей Райков

 

ИК „Коала“, София, 2003

ISBN 954-530-087-6

История

  1. — Добавяне

Библиоман