На пръв поглед сдържаният Райдър Монтгомъри е груб и необщителен. Въпреки това жените не могат да устоят на сексапила му.

На пръв поглед Хоуп Бомон е съвършена. От безупречния й външен вид, изискан стил и усет към красивото до всеотдайността, с която работи.

Животът в Бунсборо е коренно различен от забързаното ежедневие във Вашингтон, с което Хоуп е свикнала. Само допреди година тя работи в бутиковия хотел „Уикъм“ и със сина на собственика — Джонатан, са сред най-влиятелните двойки в обществото. До момента, в който той не обявява годежа си… с друга жена.

Шокирана и унизена, Хоуп е принудена да напусне Вашингтон. Заминава при най-добрите си приятелки — Клеър и Ейвъри, в Бунсборо. Скоро младата жена открива очарованието на живота в малкия град.

Хоуп се влюбва в Райдър от пръв поглед, но грубостта му я отблъсква. Джонатан се появява неочаквано в хотела и й предлага да се върне на работа в „Уикъм“ и да му стане любовница. Оскърбена, Хоуп отчаяно се нуждае от помощта на Райдър, който се оказва на точното място в точното време…

Съдържание

От пръв поглед 5

The Perfect Hope,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Нора Робъртс. От пръв поглед

Американска. Първо издание

ИК „Хермес“, Пловдив, 2013

Редактор: Ивелина Балтова

Коректор: Здравка Петрова

ISBN: 978-954-26-1194-3

История

  1. — Добавяне

Библиоман