Божествени жени — родени сред холивудски грях и скандал, наследили страстта на майка си…

Венеция, Парис, Индия — три предизвикателни жени, всяка кръстена на града или държавата, в който е зачената, движена от неустоим копнеж за страст, успех и любов. Отгледани отделно, но с минало, което ги свързва. И обща майка — една необикновена жена, легендарната Джени Хейвън… Тя им е дала живот и всичко, от което имат нужда, за да успеят в живота. И тогава — неочаквано, загадъчно — тя си отива и им оставя само объркана плетеница от лъжи и…

 

 

Холивуд създал Джени Хейвън, но тя дала на света три дъщери — три красиви жени, които преследват успех, завършеност и… любов.

Парис — висока, величествена, амбициозна. Тя би молила, вземала на заем, дори би откраднала, за да има дрехи висша мода. Би се опитала да съблазни мъжа, който може да й помогне в намеренията.

Индия — пищна, чувствена, жена дете, впуснала се в авантюра с женен мъж… Може би на път да открие, че е дала прекалено много в замяна на прекалено малко.

Венеция — най-младата и съвършен образ на майка си, актрисата, дългокрако американско момиче, което открива какъв е животът на висшето общество на борда на луксозна яхта, в прегръдките на бащата на приятеля си.

Съдържание

Дъщери на греха 4,5

Indiscretions,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Елизабет Адлър. Дъщери на греха

Английска. Първо издание

ИК „Калпазанов“, София, 2001

Редактор: Мая Арсенова

Коректор: Мариета Суванджиева

ISBN: 954-17-0201-5

История

  1. — Добавяне

Библиоман