Гласът на орела — 1 — Работно ателие

Внимание: Записвайте всяка книга и в проекта Библиоман. Неговата структурирана база от данни ще се използва впоследствие и от „Моята библиотека“.
Гласът на орела — 1
Сборник
2001
Проверява с: Еми, 5.8.2017 За конвертиране като SFB Решихме да предложим на вашата електронна библиотека текста на двата алманаха „Гласът на орела“, които Българското общество по индианистика „Орловият Кръг“ е подготвило да момента. Издаден съвместно с издателство „Шамбала“ през 2001 г. http://www.book.store.bg/cgi-bin/catalog.cgi#rating (текста е публикуван и на сайта на Орловия кръг) http://www.eaglecircle.org/indexbg/almanach.html Автор: Сборник Раздел: Световна културология, етнология и фолклор, История на Америка Издателство: Шамбала Народност: българска първо издание, 2001 год. меки корици, 276 стр. Материалите са написани, съставени или преведени от членове членове на Общество „Орловият Кръг“. В някои от текстовите файлове има илюстрации. Те са пряко свързани със съдържанието на съответния материал. Не знаем дали има техническа възможност да се публикуват във варианта за Читанка — би било добре, ако могат да се виждат. ;-)
За корекция

Коригиране

Следните потребители обработват текста:
Дата Потребител Коментар Файл Напредък
10.09.2010 Black Wolf Е-поща
Тексът е готов за публикуване — отдавна е минал проверка. Файл
100%
19.05.2014 trooper Е-поща
Готово! Между другото архивите на двата тома са разменени :). Затова тук качвам готовия първи том, въпреки че горе е даден линк към втори том. Файл
100%