Облакът на Магелан — Работно ателие

Внимание: Записвайте всяка книга и в проекта Библиоман. Неговата структурирана база от данни ще се използва впоследствие и от „Моята библиотека“.
Облакът на Магелан
Станислав Лем
Народна култура
1966
Има страшно много архаизми и странни думи („хръскав“, „покръхна“ и пр.), които са оставени така. По всяка вероятност ще има за какво да се заяде човек, въпреки че съм го изчел три пъти и съм сигурен, че има по-малко грешки от доста книги, които съм откривал тук :) Но нищо де — най-важната работа е свършена, сега остава някой да каже „благодаря“ и да дооглади евентуалните пропуски (което със сигурност ще отнеме доста по-малко време от трите седмици, в които съм си играл с въпросния калпав скан)
  или  
(макс. 32 MiB)

или

На тази страница може да променяте данните за произведението. Най-често ще се налага да обновявате етапа, на който се намира подготовката. Възможно е да посочите напредъка на подготовката и чрез процент, в случай че операциите сканиране, разпознаване и коригиране се извършват едновременно.

Ако подготовката на произведението е замразена, това може да се посочи, като се отметне полето „Подготовката е спряна за известно време“.