Читателски коментари

Метеоритът от Дан Браун


Очаквах Сенатора да спечели, искрено се надявах да сложат край на НАСА, ама не стана…

Лилията и лъвът от Морис Дрюон

Мария Галишка-Владимирова (24 май 2008 в 08:55)

Открих поредицата на Морис Дрюон по сергиите за антикварни книги и признавам — тяхното откритие се превърна в празник за мен, който ме владя много време. Прочетох всичките книги осем тома. Освен насладата от повествованието, те дойдоха да запълнят една празнота в общата ми култура, в познанията ми за оная далечна епоха.Благодаря на преводачката за безукорния превод — тексът звучи така, сякаш е писан на български език!

Гората на демона от Любомир Николов

Оносно таблица с точките (21 май 2008 в 11:58)

В началото на книгата се говори за таблица с точки, по които се определят различни показатели и чрез която се състоят битките в играта. Таблица обаче няма, аз бих могла да си направя, но не съм сигурна какви трябва да са числата. Бих се радвала ако някой направи разяснение. Благодаря ви предварително!

Олд Шуърхенд II от Карл Май

Елица (19 май 2008 в 22:23)

Един от любимите ми автори.

България или Мафията? от Георги Андреев

Божидар (19 май 2008 в 15:41)

Жалко, че не съм прочел написаното преди десетина години. Щях да си спестя много неща… Сега съм по-любопитен до къде го е докарал Георги Андреев. Успял ли е да се съхрани душевно и физически и дали е видял някаква светлина в тунела.

Златото на партията от Игор Бунич

Читател (19 май 2008 в 12:13)

Само сме си мислели, че знаем какво е това комунизъм, т.е. МАФИЯ !

Четете книгата, незаменима е!

Шестото клеймо от Дан Браун

gost (19 май 2008 в 10:57)

Ако ми позволите да отбележа, Специално за „Шестото клеимо“ мога да кажа, че въпросът „наука или религия“ е разработван от XVI век. Точно сега не се сещам заглавия, но ги има. Лично моето мнение по въпроса е, че зависи дали си интровертна или екстровертна личност.

Истинската история на Маджо от Георги Стоев

Елица (17 май 2008 в 17:41)

Първо се научи да пишеш, а след това пускай каквито и да било коментари! Лично аз .. нищо не разбрах от това, което си написал!

История на Българското възраждане от Иван Стоянов

Светлана Веселинова (17 май 2008 в 16:15)

Книгата е страхотна, както и нейният автор!

Инструменталистът от Рей Бредбъри

Драгомирова (17 май 2008 в 15:11)

Като музикант мога да отчета истинското приимущество на музиката без слово, колкото по-малко, толкова по-отворена и неангажираща; благодарна за безкрайни тълкувания и образност. Като литературен любител, какъвто и да съм, дълбоко се прекланям пред стила и творчеството на Бредбъри- един наистина любим и уникален творец!

Светкавица от Дийн Кунц

Кехайова (16 май 2008 в 20:13)

Книгата е невероятна!Съвсем случайно попаднах на нея,купих я преди доста години от улична сергия.Тази беше книгата,която ме запали по творчеството на Дийн Кунц.Вече съм прочела почти всичко от този автор,излязло на български език,но поне според мен,"Светкавица"е най-добрия му роман.Горещо го препоръчвам,на всички,които обичат да четат заплетени трилъри с фантастичен привкус!

Кратка история на времето от Стивън Хокинг

Stoev (16 май 2008 в 15:32)

Книгата е изключително интересна и увлекателна, написана е с чувство за хумор и е разбираема за всеки.

Шестото клеймо от Дан Браун

Кочис (13 май 2008 в 13:59)

Действително във всяка книга на Дан Браун криминалната интрига е водеща и всеки път е скалъпена по един и същ шаблон. Книгите му са добри не поради криминалната линия, а покрай паралелните анализи на вълнуващия го проблем, който развива по достъпен и увлекателен начин.

Космосът да ти е на помощ, Александър от Иван Мариновски

доктор дулитъл (12 май 2008 в 21:42)

написана е втората част, но човека почина и … следват две версии:

1) жена му дала на някого ръкописа и той изчезнал

2) жена му прибрала всико в шкафа и отказала да го дане за печат

за съжаление горната информация е от 3-ата ръка и затова не мога да гарантирам за нейната достоверност. Все пак източника е малко по-достоверен от ЕЖК и затова си позволих да споделя с вас.

Шестото клеймо от Дан Браун


Да ще има пета книга.Работното и заглавие е Ключът на Соломон.Но добре, не мога да накарам никой да харесва Дан Браун.Може би като човек, който сега започва да се интересува толкова от книги не съм запозната добре.Но аз харесвам този писател и според мен това е най-добрата му книга.Не искам да задължавам никого с моето мнение.

Космосът да ти е на помощ, Александър от Иван Мариновски

Иван Атанасов (12 май 2008 в 13:41)

Един от най-хубавите български фантастични романи, създавани някога.

Доколкото ми е известно, втората му част е написана, но поради някакви причина така и не е била издадена. Което е много жалко :(

Кехлибареният далекоглед от Филип Пулман

Десислава (11 май 2008 в 14:01)

Книгата е страхотна!!!!!!!!!! както и първите две от трилогията

Библиотечна полиция от Стивън Кинг

Мартин Фотев (10 май 2008 в 18:06)

Великолепно четиво. Увлекателна и наситена с напрежение история. „Библиотечна полиция“ е едно от четирите произведения в сборника „Четири след полунощ“. Препоръчвам на всеки и останалите три истории. Ще Ви харесат!

Чохено контошче от Елин Пелин

Дървогаз Кравощпеков (10 май 2008 в 17:34)

Чохеното контошче РУЛИРА-ЛИРА-ЛИРА-ЛИРА-ЛИ!

Шестото клеймо от Дан Браун

Gost (10 май 2008 в 17:09)

Не мога да разбера как в творчеството на Дан Браун може да има връх. Чел съм 4 книги от него (не зная да има повече), но ако има пета мога да ти кажа поне 5–6 елемента, които ще присъстват, при това не поради екстрасенски способности. ?Доста еднообразен автор.