Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Звездни пирати (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Enticed By The Corsair, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,3 (× 46 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Съблазнена от пирата

Преводач: Ralna

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10167

История

  1. — Добавяне

Глава 22

Айрис

— Моя сладка Айрис — каза Аливос, помилва с лице вътрешната страна на бедрото ми. Сгърчих се отново, но това не беше достатъчно. Никога не беше достатъчно. Имах нужда от устата му… или от пръстите му, не бях придирчива… отново върху клитора ми. Имах нужда да ме докосне и да ми покаже отново същите усещания. Чувствах се празна и изпитвах болка дълбоко между бедрата си, сякаш беше възможно да ми липсва нещо, което никога не бях имала. Това бе най-странното чувство.

Разбира се, миг по-късно, когато той потърка с големия си палец клитора ми, забравих всичко друго, освен докосването му. Въздухът се изстреля от гърдите ми, когато простенах, чувствайки екстаза, който ме изпълваше докато той ме милваше и изучаваше клитора ми, изпробвайки най-добрите начини, по които да го докосне.

Леките нежни кръгчета около него изглежда вършеха най-добра работа, макар истината да бе, че обичах всяко негово докосване. Но точно кръгчетата ме караха да усещам копнеж граничещ с болка и да се опитвам да се притисна по-силно към пръстите му, толкова силна нужда едва успявах да изтърпя. Чувствах се така, сякаш ще изскоча от собствената си кожа. Не ме бе грижа за звуците излизащи от устата ми… нито за тези издавани от тялото ми, докато пръстите му се движеха по влажната ми плът. Вече бях пристрастена към докосването му. Нищо друго нямаше значение, освен пръстите, покоряващи плътта ми.

След това усетих устата му да се приближава към мен, гореща и изискваща. Усетих лекото му близване, преди да го чуя да стене тихо.

Кеф, вкусът ти е прекрасен, Айрис. Толкова хубав. Мога да ближа женствеността ти дни наред. — Устата му се върна върху мен след миг и езикът му започна да повтаря движението, което бе правил пръста му до преди малко… леки въртеливи движения около чувствителния ми клитор, които имаха за цел да ме подлудят от желание.

Беше прекалено много. Пуснах таблата на леглото и се пресегнах надолу отчаяна да сграбча нещо. Открих големите му извити рога и ги сграбчих здраво, докато той лижеше женствеността ми, отвеждайки ме до най-силния оргазъм, който можех да си представя.

Свърших толкова силно, че цялото ми тяло се стегна и едва не припаднах от умопомрачителното удоволствие.

Той продължи да ме лиже с този невероятно еротичен свой език. Цялото ми тяло бе така чувствително, че проплаквах всеки път щом прокараше върха на езика си по гънките ми.

— Вкусът ти е толкова хубав, любима. Никога не съм вкусвал нещо толкова прекрасно.

— Аливос — стенех отново и отново. Името му се откъсваше от устните ми при всяко движение на езика му и, макар че едва преди малко бях стигнала до върха, бях готова отново да скоча от ръба. — Моля те, имам нужда от теб.

Най-после моят извънземен вдигна глава от женствеността ми и целуна нежно бедрото ми.

— Искаш ли да нося защитно покритие? Мога да стана и да донеса.

— Какво е това? — Замаяна се опитвах да разбера за какво ми говори. — Презерватив?

— Това е тънък слой, който покрива кожата ти — каза ми той, продължавайки да целува бедрото ми, все едно е пристрастен към това. — За да не мога да ти прехвърля болест или семето ми да проникне в тялото си.

— Значи е като презерватив. — Когато усетих, как тялото му помръдна леко, разбрах, че свива рамене — Имаш ли някакви болести?

— Не.

— Мога ли да забременя?

— Не, боя се, че без медицинска помощ няма как да стане. — Езикът му отново близна кожата ми.

— Тогава остани с мен. — Помилвах с ръце рогата му, преди да докосна бузите му. — Забрави за това и просто остани с мен. Искам да те усещам, кожа срещу кожа.

Аливос простена.

Кефинг обичам, когато говориш такива секси неща.

Не успях да се сдържа и се изкисках.

— Значи това е секси?

— Честно, всичко, което казваш, е секси. — Чух шум от плат и тялото му се размърда над моето. Той събличаше останалите си дрехи. Опашката му се обви здраво около крака ми, докато се изправяше от леглото. Миг по-късно, отново усетих тежестта му върху себе си и не можех да почувствам нищо друго, освен прекрасната му кожа.

Въздъхнах доволно, когато той се отпусна върху мен.

— Толкова е хубаво.

Ръката му се плъзна по голия ми гръб и отново осъзнах, че се носим във въздуха. Ох. По някое време, когато бях пуснала леглото, и двамата се бяхме озовали във въздуха. Обвих ръце около него, и когато устата му докосна моята, простенах тихо, защото усещането бе така хубаво.

Едната силна ръка на Аливос сграбчи стабилно бедрото ми, вдигайки го така, че да обгърне кръста му, и аз автоматично направих същото и с другия си крак, стискайки го между бедрата си. Можех да почувствам как косата ми лети около лицето му и как тялото ми се носи в безтегловност, докато бях обградена от горещината на грамадното му тяло. Беше едновременно удивително и секси, и обожавах начина, по който устните му се впиха отново в моите, сякаш не можеше да понесе да сме разделени нито за миг.

Плъзнах ръка по корема му нетърпелива да го почувствам… и се натъкнах на нещо странно. Точно над члена му, имаше израстък, с големината на пръст и щом го докоснах побързах да отдръпна ръката си.

— Ъм… какво е това?

— Шипът ми? — той потърка лице в моето. — Никога ли преди не си виждала гол мъж, сладка моя?

Едва успях да сдържа смеха надигащ се в гърдите ми, защото със сигурност никой мъж не иска жената, над която се е отпуснал гол, да започне да се смее. Той звучеше така уверен, че съм някоя изчервяваща се, защитена от всичко плътско девойка. Е, бях девствена, но не и защитена от всичко плътско.

— Виждала съм. Човешките мъже нямат шипове. — Макар че това обясняваше защо Кат и Фран бяха избухнали в истеричен смях, докато играеха на Избори. — За какво служи?

Той прокара език по едната ми вежда и усетих горещия му дъх.

— Трябва ли да служи за нещо? Твоят клитор за какво е?

Ето тук ме хвана на тясно. Беше ми обаче трудно да мисля, докато езикът му си играеше с ухото ми.

— За да се чувствам… добре? — задъхах се аз и се залюлях срещу бедрата му.

— Не толкова добре, колкото ще се почувстваш след малко — той гризна леко ухото ми, преди да се отдръпне леко. — Разтвори по-широко бедрата си, сладка моя любима.

Направих, каквото поиска от мен и той измести ръката ми от члена си, поставяйки я на едното си бедро. Устните му плениха моите отново, докато в същото време нещо твърдо и горещо започна да се притиска към женствеността ми. Членът му, осъзнах секунда, преди да се тласне в мен.

Горещината му сякаш разцъфна в тялото ми, докато усещах как големият му член опитваше да влезе с тесния отвор на тялото ми. Задъхах се срещу устата му, а той погълна дъха ми с целувка. Знаех, че тялото ми ще се приспособи, затова се отдадох на целувката, и позволих на устните и езика му да ме разсейват, докато мускулите ми там долу се отпуснат, за да му позволят да влезе по-дълбоко. Знаех, че ще го усещам много голям, но не бях очаквала колко тясно ще е собственото ми тяло… или колко сладка може да бъде болката от това.

Тялото му тласкащо се в мен открадна всичките ми мисли. Изгубих се в усещанията, когато той ме целуна, преди първият бавен тласък да накара тялото ми да пее от удоволствие. Простенах в устата му, а той се тласна отново внимателно, прониквайки малко по-дълбоко.

— Кажи ми, ако те наранявам — прошепна между целувките.

Аз просто въздъхнах. Беше невъзможно да му кажа, че да, болеше, но по най-правилния начин. Болката беше лека и така еротична, че ме възбуждаше още по-силно. Че тялото ми се приспособяваше към проникването и че през мен преминават вълни на удоволствие, с всяко негово докосване.

Не казах нищо от това. Просто стенех вкопчила се с всички сили в него.

— Моята Айрис — задъха се той и звучеше толкова секси и така доволен, че го почувствах с цялото си тяло. — Влагалището ти е толкова… кефинг… тясно.

— Съжалявам — прошепнах, въпреки че в действителност не съжалявах за нищо. Просто исках да го държа и да чувствам това завинаги. Обожавах усещането преминаващо помежду ни. Винаги бях знаела, че ще е приятно да правя секс, но никога не бях осъзнавала, колко невероятно ще бъде.

Той изръмжа.

— Да не си посмяла да се извиняваш. — Усетих го да се движи срещу мен, бедрата му се тласкаха с внимателен, бавен ритъм. Докато го правеше, нещо твърдо се потърка в клитора ми. Пръстът му? Не, осъзнах миг по — късно… това беше шипът му.

Когато отново се тласна, този път по-силно, шипът опря точно в клитора ми, изпращайки вълна от неподправено удоволствие през тялото ми. О, Божичко.

Ето защо Кат и Фран бяха толкова луди на тази тема.

Не можех да спра да стена, а той шептеше тихи думи, докато проникваше все по-дълбоко. Казваше ми колко съм красива, колко съм перфектна, колко добре се чувства с мен, колко много ме обича. Искаше ми се да мога да обръщам повече внимание, но комбинираното удоволствие от члена и шипа му, ме изпълваха с толкова емоции, че бе невъзможно да мисля за каквото и да е било. Бях така изгубена в усещанията, че когато сякаш, едва след миг ме връхлетя повторния оргазъм, не бях никак изненадана. А когато той засили скоростта, прониквайки бързо и силно, свърших отново.

И отново.

До момента, в който той потрепери над мен и свърши, викайки името ми, бях свършила поне четири пъти. Бях напълно изтощена, но никога през живота си не се бях чувствала толкова добре. Аливос се отпусна над мен и нежно целуна устните ми. Кожата му бе покрита с пот и лепнеше срещу моята, но и това усещане беше приятно.

— Здрасти — прошепнах аз, когато усетих дъха му на лицето си.

Аливос захапа леко челюстта ми.

— Ти си невероятна.

Изкикотих се.

— Аз? Всичко, което направих, бе да си лежа тук и да получавам оргазми. Много оргазми.

Носът му потърка моя и почувствах как сърцето ми леко се разтапя.

— Не се подценявай толкова. Освен изброеното от теб, също крещеше, докато получаваше много оргазми.

Усмихнах се и го прегърнах силно, едва сега осъзнавайки, че макар да бе върху мен, не бях смачкана под масивното му тяло.

— Все още ли се носим във въздуха?

— Да. И в мига, в който реша, че мога да понеса да се откъсна от теб за миг, ще се наложи да слезем долу и да се завържем, за да няма никакви инциденти. — Той отново целуна челюстта ми, а след това и бузата ми. — Просто още не мога да понеса да те пусна.

Нямах нищо против това.