Читателски коментари

(за „Хипнотизаторът“ от Ларш Кеплер)

 • 1. Светослава Йосифова (30 октомври 2014 в 17:03)

  Книгата е интересна, но тежка — като учебник по психопатология. Има хубав край. Рекламират я със Стиг Ларшон, но на мен ми напомня повече на Пер Валюю.

 • 2. Читател (8 декември 2014 в 06:40)

  На мен лично не ми допадна особено. Прочетох я до край, поне това й признавам, исках да видя как ще свърши. Но иначе не ми достави удоволствие, дори в началото не заграях къде е интригата и за какво става въпрос, имаше много странен начин на разказване — почти всяка глава започва от никъде и свършва от никъде, после се чудиш какво друго странно епизодче ще прочетеш. Повечето неща които „ставаха“ — или не се разказваха, или бяха спомени и разни неясни обяснения. Просто прескача на пред напоредния случаен епизод и осъзнаваш че се е случило нещо, но как точно, кога, какво …. я разбереш по-късно, я не. Определено не беше мой тип

 • 3. някой (9 декември 2014 в 21:44)

  Аз също се присъединявам към предходните коментари, объркано действие, сюжетни линии, които почват и свършват в нищото, честно казано четох за да проверя, колко мога да издържа, е до края, но не е от книгите, които ще оставят приятно чувство а напротив едно отегчение.

 • 4. ketballu (14 декември 2014 в 20:13)

  Благодаря на споделилите мнение преди мен, спасихте ме от четене на тази ужасно тегава книга! Бях я сложила „във фризера“, четях други от време на време се връщах към нея…сега ми е ясно, не съм само аз;))

 • 5. Conina (18 януари 2016 в 11:53)

  Здравейте, прочетох книгата в епъб-вариант и излязоха около 300 страници, като имаше ужасно много неясни неща. Видях, че изданието в Goodreads е от 520 страници, и се чудя може ли част от книгата да липсва?

 • 6. Ich_Will_ (23 август 2016 в 14:06)

  Това не е цялата книга. Повече от половината липсва и затова създава чувство на неяснота и объркване.

 • 7. Iron Liver (4 ноември 2019 в 22:17), оценка: 1 от 6

  Книгата си е много добра, но това нещо, качено тук е престъпление към книгата и към читателя. Прочетох я, останах потресен… Впоследствие разбрах, че просто половината съдържание на книгата лекичко е пропуснато… Особено най-важните моменти! Затова я прочетох наново, само че ПЪЛНАТА версия и се оказа, че книгата си е много хубава. Апелирам тази демо книга да бъде премахната и да се качи истинската, пълна версия!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.