Читателски коментари (за „Хипнотизаторът “ от Ларш Кеплер)

  • 1. Светослава Йосифова (30 октомври 2014 в 17:03)

    Книгата е интересна, но тежка — като учебник по психопатология. Има хубав край. Рекламират я със Стиг Ларшон, но на мен ми напомня повече на Пер Валюю.

  • 2. Читател (8 декември 2014 в 06:40)

    На мен лично не ми допадна особено. Прочетох я до край, поне това й признавам, исках да видя как ще свърши. Но иначе не ми достави удоволствие, дори в началото не заграях къде е интригата и за какво става въпрос, имаше много странен начин на разказване — почти всяка глава започва от никъде и свършва от никъде, после се чудиш какво друго странно епизодче ще прочетеш. Повечето неща които „ставаха“ — или не се разказваха, или бяха спомени и разни неясни обяснения. Просто прескача на пред напоредния случаен епизод и осъзнаваш че се е случило нещо, но как точно, кога, какво …. я разбереш по-късно, я не. Определено не беше мой тип

  • 3. някой (9 декември 2014 в 21:44)

    Аз също се присъединявам към предходните коментари, объркано действие, сюжетни линии, които почват и свършват в нищото, честно казано четох за да проверя, колко мога да издържа, е до края, но не е от книгите, които ще оставят приятно чувство а напротив едно отегчение.

  • 4. ketballu (14 декември 2014 в 20:13)

    Благодаря на споделилите мнение преди мен, спасихте ме от четене на тази ужасно тегава книга! Бях я сложила „във фризера“, четях други от време на време се връщах към нея…сега ми е ясно, не съм само аз;))

  • 5. Stas Kirov (9 май 2023 в 18:53)

    Много приятна изненада, още по-приятна след негативите коментари.

    Типично скандинавско криминално четиво, което затвърждава позитивните ми пристрастия към авторите от по-хладните страни на континента като Ю Несбьо и Стиг Ларшон.

    Препоръчвам на почитателите на жанра.

    Благодаря за труда на хората, направили възможно наличието на книгата в библиотеката.

  • 6. Only (27 юли 2023 в 16:38)

    Много хаотично написана. Прескачаше се от действие в действие, все едно липсват цели глави. Разочаровах се, не ми допада как е написана.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.