Читателски коментари (за „Моята борба “ от Адолф Хитлер)

  • 1. До "неидиотите" (20 май 2013 в 20:10)

    А всички вие , дето обвиняват инако-мислещите в идиотизъм , а вие какви сте ?

    С промити мозъци от официалните пропаганди , изкарващи Хитлер „дете на сатаната“ и му преписват всички грехове .

    Но иначе с претенции да сте чели и разбирате историята . И като толкова я разбирате историята и знаете „че Хитлер е чудовище“ , нищо не казвате за демократичните институции преди Хитлер ,като църквата и инквизицията примерно .Или за откривателите и създателте на конц-лагерите — те не са нито германци нито руснаци а са тези , които обявиха хитлер за чудовище и са иначе носители на ценостната система . Дори в уикипедията може да го прочетете .

    А господа неидиоти , не сте ли си задавли въпроса , как така от икономически разнебитена Германия след първата война , осъдена да плаща репарации и с доста териториални загуби — става супер сила с функционираща икономика ?

    — Не е чудо , нито някакво гениално решение на Хитлер а се оказва че е с активната подкрепа на победителите и тези които осъждат Хитлеризма , И то подкрепа целяща единствено и само собствена печалба .Става въпрос за огромните заеми и „инвестиции“ от най — големите тогава американски и англииски банки в икономиката на Германия , както и активните контакти на елитите на тези държави с Хитлеровите приближени .

    Съществен е и въпроса за „избитите 7 милиона евреи“ . Знаете ли , господа неидиоти , че оспорването на тази теза в момента в Германия е престъпление и се преследва от закона , но за сметка на това външни автори от Швейцария , Англия и Америка доста сериозно го оспорват и има доста литература по въпроса ?

    Е здраве да е , важното е да се знае че Хитлер е чудовището донесло всички злини на човечеството и че тия дето се замислят върху това попадат в категорията „идиоти“.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.