Читателски коментари (за „Чудото “ от Бренда Джойс)

  • 1. roni4ca (22 юни 2013 в 16:01), оценка: 6 от 6

    Страхотна книга! Не само тази, всички книги от тази авторка са направо невероятни, неповторими, нямам думи да опиша колко много ми харесват…

    Прочетете ги всички, няма да съжалявате!!!

  • 2. galiaig (1 юли 2013 в 13:08), оценка: 3 от 6

    Само 12 глави — претрупано, напълно предвидимо и посредствено. Сякаш липсва половината книга — толкова набързо е разказано съвсем на 2 на 3. Диалозите бяха плоски, никакви характери не бяха развити. Историята не беше оригинална, но ако все пак се беше позадълбочила авторката можеше и да се получи по-свястно четиво.

    • 3. Тони (4 юли 2013 в 15:06)

      Да съгласна съм, изключително посредствена книга в сравнение с историята на Софи И Едуард тези нещо ги е претупала.Със същия успех можеше да се води продължение на „Скандал“ , за читателите които се чудят как се е развила историята на другата сестра.

  • 4. Евелин (27 септември 2013 в 13:27)

    Книгата е издадена първоначално не самостоятелно, а като част от сборник с новели на други автори. Предполагам това е ограничило авторката да разгърне историята по-пълноценно.

  • 5. Leontina (30 септември 2022 в 23:14), оценка: 4 от 6

    Книгата си е добра, преводът куца. Да не забравяме все пак, че става въпрос за фен-превод т.е. някой е жертвал времето си (най-малко), за да преведе книгата. Благодаря ????! Ако някой не се чувства удовлетворен от превода мисля, че може да си прочете книгата в оригинал ???? Инак, не е лошо книжлето

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.