Читателски коментари (за „Заливът на полумесеца “ от Мерил Сойър)

  • 1. tsvetty (14 януари 2013 в 23:58), оценка: 5 от 6

    Започнах да я чета и ми харесва много. Напомня ми за „Кралят на орхидеите“— главната героиня също е спасена, с чужда самоличност, по- скоро тя не си спомня де, но ми харесва наистина. Смятам да я приключа в най- скоро време и да почна следващата :]

  • 2. ganiva (21 януари 2013 в 01:55), оценка: 5 от 6

    Определено книгата е много добра, препоръчвам я.

    Не познавах творчеството на Мерил Сойър, докато не открих този сайт, но сега смело мога да заявя, че вече е една от любимите ми писателки.

    Огромни благодарности на хората, направили и поддържащи сайта и на тези, които сканират книгите и ни доставят такава радост и удоволствие да четем каквото ни душа иска, тъй като едва ли някой може да купи всичко, което го интересува.

    Ех, някои по-възрастни потребители сигурно помнят, когато книгите струваха по лев и нещо или два и нещо до три лева. Тогава що книги съм купувала и чела, ама сега…

  • 3. piran4e (8 август 2014 в 10:14), оценка: 4 от 6

    Абсолютли горджъс-както казват :)),супер увлекателно пише Мерил Сойър!

  • 4. ili6107 (29 януари 2015 в 14:39), оценка: 6 от 6

    Много ми хареса книгата. Аз също не познавах тази авторка. Произведенията и са много увлекателни, четат се на един дъх. Препоръчвам също и " Кралят на орхидеите". Сега започнах „Опасни лъжи“. Приятно четене! Благодаря на създателите на „Моята библиотека“.

  • 5. Вили Георгиева (17 ноември 2015 в 20:03)

    Много увлекателна и добре написана книга.Чете се бързо. Препоръчвам!Оценка мн. добър 5

  • 6. galia (27 декември 2017 в 00:10)

    Не беше лоша книгата, въпреки че „кралят на орхидеите“ повече ми хареса, усеща се стила на авторката има доста сходни неща в двете книги, краят на тази беше малко бозав, особено частта с преследвачите, може би повече щеше да ми допадне ако книгите не се четат една след друга!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.