Серия
Хенри Лайтстоун (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Double Blind, (Пълни авторски права)
Превод от английски
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
няма
Сканиране
?
Разпознаване и корекция
goblin

Издание:

ДВОЙНО ПРИКРИТИЕ. 1999.Изд. Атика, София. Превод Даниела Забунова [Double Blind / Ken Goddard (1997)].Серия Crime & Mystery. Формат: 125×200 мм. Страници: 320. Цена: 6.00 лв.


Тази книга е посветена на опечалилата ме смърт на моите любими приятели Харолд Мейс и Дейв Сидън… и на щастливото идване на сродната душа: Бритъни!

Благодарности

Моите искрени благодарности към д-р Мърна Майлъни, която отдели време от разработването на собствения си белетристичен герой, за да предложи увлекателното определение „жена-котка“; на специален агент капитан 1-ви ранг Ман, който внесе няколко хладнокръвни прозрения за дееспособностите на бойната ударна група за откриване и унищожаване на противника; и на Елиот, Бъки и Боб — приятели, колеги в американската Агенция за охрана на околната среда, чиито редакционни бележки са вероятно най-добрият принос, при това съвсем анонимен.

 

Двойно прикритие: прецизен контрол и перфектна осигурителна процедура, при която никой от хората не е включен директно в замисъла на процеса — нито участници, нито наблюдатели, за да разберат истинската природа на системата или обекта, който се проверява.