Читателски коментари (за „Време за бягство “ от Марлис Мелтън)

  • 1. ganiva (6 ноември 2012 в 14:46), оценка: 6 от 6

    Страхотна книга! Явно с всяка следваща книга от поредицата писателката става все по-добра и по-добра.

  • 2. defne (29 декември 2012 в 20:56), оценка: 5 от 6

    Очакванията на Сара Гарет, че военният прокурор, за когото се е омъжила, ще бъде прекрасен съпруг и баща, не се оправдават. Педантичен и жесток, той превръща живота на семейството в ад.

    Когато съпругът й за наказание удушава питомния заек пред очите на сина им, Сара решава да вземе детето и да го напусне. Без приятели и роднини, на които да разчита, тя е принудена да търси помощ от мъж, когото едва познава. Снайперистът от редиците на морските тюлени, Чейс Макафри все още преживява дълбоко в себе си мъчителни спомени от тежкото си детство. Затова не може да не се отзове на молбата за помощ на Сара. Нито пък да устои на привличането помежду им. Но в живота на един морски тюлен няма място за романтика, сигурност и любов. Борейки се с чувствата си, на двамата им предстои да се изправят срещу унищожителната ярост на изоставения съпруг. Сара има само един шанс да оцелее.

  • 3. vatoan (18 юни 2015 в 01:45), оценка: 5 от 6

    страхотна поредица,прочетох ги всичките за три дни,има ли още ?

  • 4. galia (9 февруари 2016 в 11:57)

    Много ми хареса книжката, напрегнато действие и същевременно нежна и романтична, както впрочем всички истории от тази поредица са великолепни!

  • 5. МарияМария (21 януари 2021 в 03:34), оценка: 5 от 6

    Хубава книга. Завладяваща. Прочетох я на един дъх.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.