Читателски коментари (за „Морето на чудовищата “ от Рик Риърдън)

  • 1. rosihristova (19 септември 2010 в 20:58), оценка: 6 от 6

    Книгите са страхотни!!!Има ли някаква възможност да качите и останалте и то скоро (и ако да кога)???Нямам търпение да ги прочета.Предварително Ви благодаря!!!

    • 2. filthy (20 септември 2010 в 08:43)

      Доколкото знам, в България досега са излези само 3 книги за Пърси Джаксън. И трите книжки са качени, като третата е все още в „Работно ателие“.

  • 3. гая (1 февруари 2011 в 18:33), оценка: 5 от 6

    аз разбрах че всички са излезлии вие ме заибихте и спряхте а ги пускате не е честно чак 2013годинада и качвате!!!

    • 4. haripetrov (1 февруари 2011 в 18:37)

      гая, щом толкова имаш желание, можеш да си ги купиш на хартиен носител.

      В новите правила много ясно можеш да видиш какво пише: „Не се добавят книги, излезли през последните две години, освен ако не са пратени от авторите си.“

      Освен това неведнъж сме обяснявали, че всичко тук е на доброволни начала. Никой за нищо не е длъжен на някого.

    • 5. Бам Бам (2 февруари 2011 в 02:20)

      гая, ако си толкова зарибена ще събереш малко пари и ще си купиш цялата поредица от пет книги. Заслужават си отвсякъде! В сайта на издателство „Егмонт“ можеш да поръчаш петте книги само за 38.70 лв. Пестиш около 12 лв. от коричната цена и си ги четеш с максимален кеф. Ето линк: http://egmontbulgaria.com/search/paket-parsi-dzhaksan-1229.html

      От падащото меню „Пакетна цена“ трябва да избереш 5.

  • 6. гая (2 февруари 2011 в 17:40), оценка: 5 от 6

    E извинете но не всички имаме толкова пари че да си спестяваме и за книги, нашите едва свързват двата края и ме е срам да ги моля да ми купуват книги а интернет ми дават съседите и така мога поне малко да чета, но благодарение на такива като вас който не сте длъжни на никого се зарибявам да чета книги който никога няма да продължа да чета. Миналата седмица си помислих че в библиотеката може да ги има но в ткъв скапан гра като монтана нямат средства да ги купят — позната история. Така че благодаря че ме зарибихте и спяхте да ги качвате че отново ме разочаровахте както всички който познавам.

    • 7. gost (2 февруари 2011 в 18:25)

      Гая, разочарование има, но тези, които са те разочаровали, не са хората от Читанката. Малко е трудно за обяснение, но мисля, че ще ме разбереш, ако отново си прочетеш последният коментар и забележиш, че пише „не сте длъжни на никого“. Хората, които качват, правят това по свое желание и според своите възможности — те не са нито задължени, нито отговорни да се качват книги на сайта нито към теб, нито към другиго. При това положение разочарованите очаквания са изцяло твое дело и твоя отговорност.

      Съществуват причини поради които споменатото правило съществува и те нямат нищо общо със зарибяването.

      Рано или късно двете години ще минат и някой може да реши да качи продълженията на поредицата. Не е проблем да изчакаш — светът няма да свърши (не вярвай на никого, който ти казва обратното ;) ). До тогава можеш да си запълниш времето с други книги и вече качени цели поредици, които са не по-малко, а може би и по-стойностни от тази.

    • 8. Бам Бам (2 февруари 2011 в 19:17)

      Абе гая, в Монтана имате голяма и хубава градска библиотека. Ти изобщо провери ли там дали ги има книгите или си от онези тийнейджърки, които си мислят, че всичко трябва да им идва наготово докато седят във фотьойла? Светът не работи по тоя начин и не всичко се свежда до пари. Вземи се в ръце, щото тука съчувствие или съпричастност за мързела си няма да получиш.

    • 15. Fenka23 (22 юни 2011 в 13:58), оценка: 6 от 6

      В интернет ги има всичките само ,че на английски(Чела съм ги всички на английски).

      Виж в 4shared.com!

      Ако пак не може ще чакаш!

      Аз чакам по половин година да излезе нова книга на автора , а ти тука се вайкаш и сайта бил разочаравал.

      Сайта си е отличен!

  • 9. Ники (2 февруари 2011 в 20:48)

    Защо наричате момичето тийнейджърка, предвид логиката и стила на коментара надали е над 12 години. Гая, не се отчайвай — сигурна съм, че ще бъдат качени като им дойде времето. Няма да ги усетиш тези две години.

  • 10. Ники (2 февруари 2011 в 20:57)

    И впрочем тогава ще ти е още по-интересно, защото ще си препрочетеш старите, ще можеш да ги вържеш с новите. На мен ми се е случвало да чакам с години, за да разбера как свършва някоя поредица (докато открия и последната книга из сергиите), много по-забавно е. Събираш впечатления на части на части и накрая имаш цялата голяма картина. Или подшушни на приятелите какво най би те зарадвало за рождения ден — може да ги получиш още по-скоро. Успех!

    • 11. gost (3 февруари 2011 в 05:58)

      Аз лично даже не бих гарантирал, че е момиче. Гая, въпреки че завършва на гласна, не е популярно женско име, а пък се сещам за един детски сериал, където Гая беше име на рицар (при това свиреп, ако си спомням правилно).

      Така или иначе, няма да забравя как съм чакал книгите за Хари Потър и въпреки че пристрастията ми към поредицата поутихнаха към края, споменът за тръпката си остана… :)

  • 12. гая (4 февруари 2011 в 22:04), оценка: 5 от 6

    1во името ми е галя гая е прякор

    2ро на 15 съм

    3то проверих в библиотеката поне 10 пъти и както на писах погоре в нея нямат тази поредица и едвали някога ще я имат с това темпо с което купуват книги-дори библията нямат.

  • 13. Михаел (1 април 2011 в 11:30)

    Аз бих се навил да кача поредицата щото я имам ,но щом има правило

  • 14. Михаел (1 април 2011 в 11:35)

    Ако те интересува нешо от Досиетата на героя — представяне на геройте от пърси джаксън можеш да разгледаш този сайт http://imaginerds.com/

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.