Читателски коментари (за „Червенокосата дева “ от Шърли Бъзби)

  • 1. roni4ca (6 август 2013 в 00:36), оценка: 6 от 6

    Какво да Ви кажа… Страхотен роман, като всички от тази авторка!!! Дано има и други освен тези.

  • 2. miskapriz (8 декември 2013 в 22:47), оценка: 6 от 6

    Да наистина това е един страхотен роман много и тересна увлекателна на места комична но най вече със голяма любов много ми допанда

  • 3. galia (9 юни 2015 в 12:45)

    Този роман може да се нареди сред най- вълнуващите писани от тази авторка. Великолепна любовна история, много силни характери на двамата влюбени, изпълнена с много интриги, приключения, хумор и най- вече огнената страст готова да ги изпепели!!! Страхотна история достави ми огромно удоволствие! Оценка: 6 от 6

  • 4. Маргарита (16 октомври 2016 в 23:32)

    тук да не би да липсват абзаци? глави? Ако ли не — страшно тъпо се получава на места. Не помня вече всичко, но … най-фрапиращото — докато й заявява че ще се женят и си копае гроба с логични и неромантични причини да се оженят… в следващия момент те са пред олтара и Тя е щастлива, защото той й се обяснил в любов!!!! Е как стана това?!?!?! Аз дума не прочетох за любов … крайно странно и нелогично. За мен тази жена не може да пише.

  • 5. didika (26 юни 2019 в 11:51), оценка: 6 от 6

    Хареса ми книгата, напрегната, динамична, всичко си имаше. Прочетох три или четири книги на тази авторка и всичките ми харесаха.

  • 6. stone_cold_ (30 август 2019 в 13:38)

    Невероятна книга, прочетох я на един дъх. Изключително увлекателна и интересна история.


  • Не е лоша но малко лошо написана..докато се мразят и не си вярват в един момент той и се е обяснил в любов но никъде не беше написано нищо женят се ей така и накрая нищо ..можеше поне края да е малко по вълнуващ.

  • 8. Dolya (30 октомври 2022 в 20:07)

    Подкрепям коментара на Маргарита. На моменти се държат направо нелепо. Героят трябва да е голям умник, за да оцелее толкова години като пиратски капитан, а през повечето време се държи адски глупаво.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.