Читателски коментари (за „Тайни “ от Бренда Джойс)

  • 1. kuku_mimi (20 август 2012 в 07:50)

    Книгата си заслужава. Реджина Браг Шелтън пътува към леля си Сторм,но влака е нападнат. Губи паметта си и първият човек, който вижда след това е Слейд Деланза. Той я смята за годеницата на Брат си Джеймс и твърдо се противи на баща си да се омъжи за богатата наследница, за да спаси ранчото им от фалит. Върви срещу привличането, което се поражда между двамата от първия момент, но то се оказва по-силно… реших съвсем накратко да загатна какво става, но книгата крие много обрати и е най-наситената с несигурност история от поредицата за семейство Браг. еротиката на моменти е вулгарна, но ми се струва, че афторката е искала да покаже разнообразие и в тази сфера :)

  • 2. amor (20 ноември 2012 в 16:15)

    Книгата наистина е много хубава, на мен еротиката не ми се видя вулгарна, никак даже.

  • 3. galiaig (27 юли 2013 в 02:02)

    Книгата всъщност се явява и 1-ва за серията „Семейство Деланза“, но за съжаление не фигурира в нея тук в Читанката, така както е в официалният сайт на Бренда Джойс и в Уикипедия.

    Така че за някой, като мен, който е решил да чете серията „Семейство Деланза“ трябва да знае, че серията изглежда така:

    1. Тайни

    2. След Невинността

    3. Чудото

    Аз на всичкото отгоре взех че прочетох 3-тата книжка най-напред. Тя е включена в някакъв коледен сборник заедно с произведения на още 3-ма автори и съответно е доста кратка — само 12 глави. Видя ми се адски безинтересна коледна историята за Лиза и някакъв си мрачен маркиз или граф, не си спомням точно, но я охулих яко защото само с тези тъпи диалози си беше чисто губене на 2 часа четене за напълно безличен финал.

    След това прочетох „След Невиността“ и останах очарована. Разтърсих се и установих че „Тайни“ всъщност е първата книга от серията (за Реджина и Слейд) и съответно и тя ще се чете в най-скоро време ;-)

    Дори се замислям дали да не прегледам пак „Чудото“… Току виж ми харесала повече на 2-ри прочит, след като вече се запознах с Лиза, като сестра на Софи от „След невинността“, и ми допадна героинята.

  • 4. svr (25 ноември 2013 в 22:29), оценка: 6 от 6

    Невероятно вълнуваща и затрогваща книга. Радвам се, че я прочетох. Ако беше намесена и зла любовница щях да я оценя с 10. :-)

  • 5. stellaria (4 декември 2013 в 18:51), оценка: 6 от 6

    Страхотна книга, нареждам я веднага след „Скандална любов“ на същата авторка!

  • 6. десита74 (5 януари 2014 в 23:15)

    Като че ли е една от малкото много добре развити творби на авторката. Интересна е…

  • 7. ralrus (26 юни 2014 в 17:38)

    Родена по време на влаков обир, Реджина Шелтън се събужда, без да помни коя е — и то в обятията на най-красивия мъж, който някога е виждала. Опасният непознат я нарича Елизабет и докосванията му карат кръвта й да бушува, тласкайки я към романтичната съдба, която може би е нейната собствена.

    Слейд Деланза най-после открива изчезналата наследничка, която идва на Запад, за да се омъжи за брат му Джеймс. Но Джеймс е мъртъв и от суровия единак Слейд се очаква да вземе богатата Елизабет, за да спаси семейното имение от разруха. Той желае красивата невинна девойка, но честта му повелява да забрави страстта си. И Слейд се заклева да устои на изкушението, но не е и сънувал смайващите тайни, които ще скрепят любовта им — а може би ще ги разделят завинаги.

  • 8. Ивелина (18 януари 2016 в 14:12)

    Два пъти я чета, два пъти ме просълзява… малко са книгите, които са успявали да ме просълзят. Повече думи са излишни.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.