Читателски коментари

(за „Нежни урагани“ от Нора Робъртс)

  • 1. ddanielaa (10 януари 2018 в 00:58), оценка: 5 от 6

    Абсолютно съм съгласна с мненията горе. Стилът й на писане е удивителен. Тази авторка е класа. Това й е призвание, а не просто писане на посредствени историйки. Изненадох се и това ме накара да се почувствам развълнувано. Не се случва често, имайки предвид бройката книги, която съм изчела. В последно време бях попаднала на едни пишман писателки, които се гавреха с перото и бях позабравила стойностните автори като Нора. Но се осъзнах, загърбих тия писателски напъни и се върнах на качествените произведения. Кам и Анна са ми любимци!!! Не мога да реша коя история повече ми хареса, всяка си имаше своя чар. Творчеството на Нора обогатява и вдъхновява!!! :)

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар