Читателски коментари

(за „Нежни урагани“ от Нора Робъртс)

 • 1. hadoy (1 август 2012 в 16:41), оценка: 5 от 6

  Като цяло книгита е хубава. Едва в нея става ясен происхода на Сед, и историята на Фил. Романите са увлекателни и щом прочетеш eдин, не усещаш как си прочел и четирите!!!

 • 2. asimeri (20 юни 2014 в 22:55), оценка: 6 от 6

  Предстои ми прочитане на последния роман от поредицата Братята Куин но от досега прочетените този е най-вълнуващ!

 • 3. Марина_Г (29 юли 2014 в 09:03), оценка: 6 от 6

  Всички книги са страхотни, а братята Куин са истински мъже. Влюбих се около 4 пъти :)

 • 4. ddanielaa (10 януари 2018 в 00:58), оценка: 5 от 6

  Абсолютно съм съгласна с мненията горе. Стилът й на писане е удивителен. Тази авторка е класа. Това й е призвание, а не просто писане на посредствени историйки. Изненадох се и това ме накара да се почувствам развълнувано. Не се случва често, имайки предвид бройката книги, която съм изчела. В последно време бях попаднала на едни пишман писателки, които се гавреха с перото и бях позабравила стойностните автори като Нора. Но се осъзнах, загърбих тия писателски напъни и се върнах на качествените произведения. Кам и Анна са ми любимци!!! Не мога да реша коя история повече ми хареса, всяка си имаше своя чар. Творчеството на Нора обогатява и вдъхновява!!! :)

  • 5. Меденка (11 януари 2018 в 23:28), оценка: 6 от 6

   Препоръчвам „Честни илюзии“ на Н. Робъртс. На мен Люк и Рокси (героите в книгата) са ми най-любими персонажи. Изключително увлекателна книга — не случайно е посветена на съпруга и синовете й.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.