Читателски коментари (за „Клопка за двама “ от Джуд Деверо)

  • 1. your_wishes (10 май 2009 в 13:54)

    Идеята (макар и недоразвита и невъзможна) е много сладка :) Въпреки че нещата се случват прекалено бързо.. става :)

  • 2. ganiva (13 юни 2012 в 23:45), оценка: 4 от 6

    Абсолютно съм съгласна с коментара на your_wishes. Много сладка и свежа идея на сюжета,но действието е невероятно набързо претупано и разваля удоволствието при четене. Дори и за художествена измислица някои от действията на героите и бързината, с която всичко се случва, са напълно неправдоподобни. Жалко. А идеята би могла да се развие в по-обширен роман и характерите да са по-задълбочени, ама… Но иначе книжката е сладка.

    А да попитам екипа на сайта защо има снимка на корицата и описание на друг роман, а не на този, който е в действителност? Вероятно е недоглеждане, което е лесно поправимо.

    • 4. galiaig (10 октомври 2013 в 13:15), оценка: 3 от 6

      Съгласна съм с мненията на your_wishes и ganiva.

      Но да не забравяме че това не са романи, а повести. За тези на Джуд Девърно не зная, но за тези на Джудит Макнот съм почти сигурна че са с цел да се представят любими на читетелите герои, изиграли важни роли в други нейни романи. Никълъс от „Уитни моя любов“ и Кори от „Спомни си кога“ ;-)

      А колкото до снимката на корицата — това е Коледен сборник с повести на двете авторки и явно не са могли да сложат 4-ри картинки на корицата за всяка повест и 4-ри резюмета.

  • 3. Decu_d (15 юни 2012 в 14:32)

    Няма как да не се развива бързо след като това е някакъв много кратък роман да не кажа разказ а иначе историйката си я бива и се чете много бързо и увлекателно. А за корицата все пак във файла са освен въпросното мини романче и още 2 такива на едното от който съответства картинката и автора. На мен лично ми харесаха и 3-те въпрос на мнение е все пак.

  • 5. Марина_Г (4 октомври 2021 в 19:38)

    Едва я изчетох тази странна книга. Толкова невъзможен сюжет, че сякаш е писан от 7-годишно хлапе.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.