Ерин Уот

(автор)

По-долу е показана статията за Ерин Уот от свободната енциклопедия Уикипедия, която може да се допълва и подобрява от своите читатели. Текстовото й съдържание се разпространява при условията на лиценза „Криейтив Комънс Признание — Споделяне на споделеното 3.0.

[±]
Ерин Уот
Псевдоним Ерин Уот
Професия писател
Активен период 2016 -
Жанр любовен роман
Уебсайт http://authorerinwatt.com/

Ерин Уот (на английски: Erin Watt) е съвместен псевдоним на канадската писателка Ел Кенеди (на английски: Elle Kennedy) и на американската писателка Джен Фредерик (на английски: Jen Frederick), авторки на произведения в жанра любовен роман.

През 2016 г. е издаден романа им „Парцалена принцеса“ от бестселъровата поредица „Семейство Роял“. Главната героиня, младата Ела Харпър, работи като стриптизьорка, за да плаща сметките на майка си за болница. След смъртта ѝ тя трябва да се оправя сама, но един ден среща милиардера Кълъм Роял, който става неин настойник и я отвежда в замъка си и в свят на нечуван лукс. Там обаче са петимата красиви синове на Кълъм, които я третират като нежелана натрапница и Парцаливка, а единият от тях – Рийд, е особено жесток с нея. Но въпреки това тя е привлечена от него...

Произведения

Самостоятелни романи

 • When It's Real (2017)
 • One Small Thing (2018)

Серия „Семейство Роял“ (Royals)

 1. Paper Princess (2016)
  Парцалена принцеса, изд.: „Егмонт България“, София (2017), прев. Красимира Абаджиева
 2. Broken Prince (2016)
  Стъклен принц, изд.: „Егмонт България“, София (2017), прев. Галя Георгиева
 3. Twisted Palace (2016)
  Пясъчен замък, изд.: „Егмонт България“, София (2017), прев. Галя Георгиева
 4. Fallen Heir (2017)
 5. Cracked Kingdom (2018)
 • Tarnished Crown (2017)

Източници

Външни препратки