Весислава Савова, Иван Христов, Илияна Каракочева (Ина Крейн) и Павлина Гатевa
Четири

Корица
Ние сме четирима творци — поети и разказвачи. Представяме ви се по азбучен ред — Весислава Савова, Иван Христов, Илияна Каракочева (Ина Крейн) и Павлина Гатевa.
Публикуваме в четири литературни сайта — hulite.net, stihove.bg, otkrovenia.com, bukvite.bg.
Имаме различни професии и сме на различна възраст, но готови да полетим в четирите посоки на нашата красива страна, а защо не — и по света.
Като четири листа на детелина за щастие ние сме влюбени в слънцето, красотата, любовта и мечтата. Търсим други поетични души, с които да споделим нашите стихове. Защото имаме какво да кажем. В нашите стихове — класически, бели, източни форми, — написани на красивия ни роден език, а Ина и Весислава, дръзнали да го направят и на английски, ние оставаме крехки души със смели сърца. Искаме да ви стоплим и пренесем в нашия поетичен свят и така заедно да пътуваме през болката, пречистването и възкресението на духа. Въпреки че сме различни като стилистика и може би — тематика, ние имаме допирни точки, които ще откривате чрез нашите стихове — обединяват ни вечните неща, които винаги са вълнували хората и света.
Формат
  • PDF
Място за сдобиване с книгата
http://e-knigi.net/index.php?route=product/product&product_id=199