Започнахме развитието на нов библиографски проект и активно търсим хора, които да участват в него и да помагат за обогатяването му.

Красимир Крумов
Пясъци

Корица
Романът „Пясъци“ е носител на първа награда в конкурса „Фантастика през 100 очи“ на издателство „Аргус“ за 2005 година.
Пясъчен свят. Суров, безмилостен. Свят, в който всичко се движи по Закона: Милостта е слабост, а слабостта — смърт.
Големите Водни Войни отдавна са свършили, но Малките продължават. И ще продължат до самия свършек на времената. Докато дори майка Гея се умори от своя гняв към неразумните си деца.
Свят, в който съдбата, с противното си чувство за хумор, може да ти отнеме всичко, а после да ти отвори врати, които дори не си подозирал, че съществуват. И да ти даде възможност да видиш и усетиш. Онова, което е било и онова, което ще бъде. Да те дари с най-голямото проклятие — да научиш истината. Единствен.
Да знаеш, че вчера е било лошо, днес е невъзможно, а утре… просто няма.
Остава да направиш избора си — да се подчиниш на проклятието и да останеш Скитник между вековете или да опиташ да се пребориш с него и да бъдеш Сеяч. Да направиш своя опит да запалиш оня пръв огън, от който започва всичко.
Изборът е още по-труден, когато знаеш, че бъдещето се е случило без теб. Някой е посял семената, реализирал е мечтата ти, направил е чудото, но теб те няма там, не си част от това чудо.
Но не е ли точно това силата да си Сеяч? Да го направиш не защото…, а въпреки…
Формат
  • PDF
Място за сдобиване с книгата
http://e-knigi.net/index.php?route=product/product&product_id=146