Юлиана Манова
Времето на Сатаната

Корица
Действително най-трудното изкуство е да успееш да създадеш правдоподобен, нереален свят, да раздвижиш сенките и светлините на въображението си, да осмислиш архетипите на подсъзнанието. Малцина са майсторите, които като Стивън Кинг, превръщат фантазията в живот, злокобното — в музика…
Юлиана Манова е от тях… Четиринайсетгодишна тя получава сребърен медал в големия международен конкурс „Шанкар“. Малко преди това е носител на две първи награди на радиоконкурса „Искри“. През 1996 година излиза първата й книга-игра „Замъкът на барон Аристоу“. През пролетта на 98-а печели специалната награда на националния детски конкурс „Петя Дубарова“. А през пролетта на 99-а първата награда за разказ в националния детски конкурс на „Интеркосмос“ й е връчена от космонавта Георги Иванов.
С ВРЕМЕТО НА САТАНАТА, вдигнала високо летвата и усвоила висшата магия да създава необикновени светове, още ненавършила осемнайсет Юлиана Манова ни поднася 20 великолепни истории на ужаса, оригинални и с тънко чувство за хумор.
Формат
  • PDF
Място за сдобиване с книгата
http://e-knigi.net/index.php?route=product/product&product_id=123