Джена Дейвис намира убежище за себе си и за седемгодишната Лекси в калифорнийското градче Ейнджълс Бей — Заливът на ангелите. Преследва я опасна тайна и единственото й желание е да намери спокойствие сред непознати хора. Само че в деня, в който спасява девойка, решена да се самоубие, животът й се преобръща. Ненадейно всички в градчето искат да научат историята й… история, която може да й струва живота.

Рейд Танер е репортер с остър нюх, който веднага се усъмнява във версията на Джена. Коя е тя и какво крие? Иска отговори, само че търсенето на истината заплашва да въвлече и него, и младата жена в събития с непредвидим край.

Казват, че любовта прави чудеса, ала ще бъде ли Джена в безопасност в обятията на Рейд?

Можеше да разбере коя всъщност е тя — имаше контакти в полицията. Ако напишеше силен материал, кариерата му отново щеше да потръгне. Само дето така можеше да причини смъртта на Лекси, а и на Джена. Вече допусна грешка, като целуна Джена. Господи, колко пламенно му отвърна тя! Явно под спокойната фасада се криеше емоционална и страстна жена. Музиката й го беше разтърсила — защо не беше предугадил, че и целувката й ще има същия ефект? Защо не си беше дал сметка, че вкусеше ли я, докоснеше ли я веднъж, щеше да поиска да я съблече и да я заведе в леглото?

4,2 Заливът на ангелите
Suddenly One Summer,


Издание:

Автор: Барбара Фрийти

Заглавие: Заливът на ангелите

Преводач: Росица Златанова

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: Плеяда

Град на издателя: София

Година на издаване: 2013

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Аси принт

Редактор: Лилия Атанасова

ISBN: 978-954-409-334-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/13727