Напрегнато и увлекателно четиво — право в целта по актуалния проблем за ваксините!

Екзаминър

„Новият ми трилър «Ваксината» е създаден за развлечение, но изследва съвсем реални проблеми в настоящия дебат за безопасността на ваксините.“

Дейвид Лендър

Дени Норт е режисьорка, която току-що е спечелила наградата на филмов фестивал за документален филм, насочен срещу фармацевтичната индустрия. Когато й предават разобличителна информация за Националната програма за имунизация на Съединените щати, тя трябва да оцелее, за да я разгласи, преди един главен изпълнителен директор мегаломан от бранша да успее да я ликвидира.

 

 

Дейвид Лендър е автор на бестселъри, основаващи се на неговата двайсет и пет годишна кариера на инвестиционен банкер. За да гради романите си, той черпи вътрешна информация от бившата си работа: за сливания и изкупувания от „Мерил Линч“, „Ротшилд“ и Банк ъв Америка, за различни места по света, за обсебени личности и действителни финансови интриги. Неговите герои са подобни на тези на Дейвид Балдачи — корпоративни акули, жадни за власт и пари, или тези на Елмор Ленард — странни неприспособени люде и мошеници. Сюжетите му разкриват безскрупулните мотиви и самолюбието, които мотивират играчите в света на финансите, както и вътрешното устройство на най-могъщите финансови институции и корпорации в Съединените щати.

Съдържание

Ваксината 3,7

Vaccine Nation,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Дейвид Лендър

Заглавие: Ваксината

Преводач: Асен Георгиев

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Излязла от печат: 26.05.2014

Редактор: Евгения Мирева

ISBN: 978-954-655-489-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/4547

История

  1. — Добавяне

Библиоман