Когато Клеър Стивънс отива в ранчото на Маккалистър, тя очаква живота й там да протече по точно определен начин. Тя е булка, поръчана по пощата от собственика на това място и е напълно наясно със задълженията си. Да чисти къщата, да готви за мъжа си и да топли леглото му нощем. Това, което не очаква, е грамаден каубой, който връхлита върху нея и буквално я отнася.

Кеш Маккалистър няма време да ходи по срещи, за да си намери съпруга. Затова, да поръча такава по пощата, му се вижда най-лесния начин да си намери партньорка. И все пак той смята, че е направил грешка, докато погледът му не пада върху малкото късче прелест, което осветява сивия му живот. Той никога не си е представял, че подобна любов, толкова истинска, може да съществува. И никога не е усещал обсебване, като това, което го улавя сега в лапите си.

Когато се появяват проблеми във фермата и любовта им е заплашена, дали Клеър и Кеш ще успеят да я опазят?

 

 

Внимание: Това буквално е клише, точно както звучи… и е просто страхотно. Това е животът в дълбоката провинция с разнородната храна и красивите залези. Елате, поседнете на верандата и им се насладете с нас. Знаете какво ви очаква.

Това е за тези от нас, които са имали късмета да прекарат нощта под звездите докато си пийват сайдер. Наздраве за каросериите на камионите, каубойските шапки и тесните дънки. Йахууу!

Съдържание

Девицата булка 4,5

Lassoing the Virgin Mail — Order Bride,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Девицата булка

Преводач: Ralna

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2017

Тип: новела

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10007

История

  1. — Добавяне

Библиоман