Андрю Фукуда е роден в Манхатън и отраснал в Хонконг. Сега живее в Лонг Айлънд, Ню Йорк. След като получава бакалавърска степен по история в университета Корнел, Фукуда започва работа в криминалната съдебна система в Ню Йорк. Днес се занимава изцяло с писателска дейност.

 

 

За Джийн и останалите хора — или хепъри — смъртта е винаги на секунди разстояние. Преследвани от обществото, те трябва да открият начин да оцелеят в Пустошта и да се изплъзнат на лакомите хищници, преследващи ги в мрака. Ала те не са единствените, които са по петите на Джийн. Той е преследван от мисълта за момичето, което е оставил, и от зараждащите се чувства към Сиси — човешкото момиче редом с него.

Когато откриват убежище при хора, живеещи високо в планината, Джийн и приятелите му вярват, че са в безопасност. Ръководена от извънредно потайни старейшини, тази цивилизация поражда у тях много въпроси. В нея са наложени строги правила на поведение, налагащи сурови наказания на провинилите се. Джийн започва да се пита дали светът, в който са попаднали, не е също тъй подвластен на злото като онзи, който са напуснали. Съществуването им в убежището е все повече подложено на риск, а това още повече го сближава със Сиси. В един свят, изпълнен с насилие, всеки има само другия… ако успеят да оцелеят.

Съдържание

Плячката 5,4

The Prey,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Андрю Фукуда

Заглавие: Плячката

Преводач: Надя Баева

Година на превод: 2013

Издание: първо

Издател: Orange books

Град на издателя: София

Година на издаване: 2013

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Дедракс

Редактор: Николета Савова

ISBN: 978-619-171-006-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/509

История

  1. — Добавяне

Библиоман