Тази книга е от поредицата бестселъри „Crime & Mystery“. Най-добрите и най-търсените трилъри, преиздавани в милионни тиражи и филмирани по целия свят.

Сред многото мераклии в стил „Рамбо“ Марчинко е единствената реална фигура: воин ветеран, смъртоносен тюлен, експерт във войната с неконвенционални методи…

The Washington Times

Група танга са превзели нефтена платформа край Баку и държат като заложници осем американци. Два часа след това Свирепия каца в Азербайджан с взвод тюлени, за да свърши мръсната работа. Както винаги мисията е клас „Стелт“. Т-и-х-и-ч-к-о. Невидимата част е разузнаване.

По заповед на председателя на обединеното командване полковник Марчинко трябва да събере информация за играчите в района. Кой кой е? И кой кого… Някой се опитва да дестабилизира Азербайджан, който сега държи самостоятелно ключа за каспийския нефт. Руснаците или иранците? Чеченската мафия или арменските националисти… Или онзи, дето седи на килимчето между Господ и Аллах — мултимилиардерът Стив Саркисян, благодетел на цяла Източна Европа и основател на прочутата фондация „Сирджик“… Е, да го пазят и двамата, защото за Свирепия той е просто ВТ (виж речника).

Съдържание

Взвод „Ехо“ 4,7

Echo Platoon,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Ричард Марчинко; Джон Вайсман

Заглавие: Свирепия 11

Преводач: Венцислав Градинаров

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Атика

Град на издателя: София

Година на издаване: 2000

Тип: роман

Националност: американска (не е указана)

Печатница: Атика

Художник: Атика

ISBN: 954-729-097-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3408

История

  1. — Добавяне

Библиоман