Съкрушена от нелепата смърт на съпруга си Джеф, Ан Болтън търси кратко уединение в една планинска хижа с надеждата, че самотата и красивите спомени ще й дадат сили да се върне към живота. Но съдбата я тласка към ново изпитание в лицето на Мич Андерсън — мъжът, дръзнал да я изправи пред предизвикателството на една необичайна връзка. Макар и трудно, Ан успява да превъзмогне загубата на Джеф и е на път да преоткрие любовта, когато призраците от миналото на Мич оживяват с неподозирана сила.

 

 

Барбара Делински е бестселърова авторка на 65 романа, някои издадени под псевдоними. Преди да започне да пише, е работила като социолог и фотограф. Носителка е на най-престижните награди на Асоциацията на романтичните писатели в Щатите — „Златен медальон“ и „Златен лист“. Майсторка в създаването на убедителни образи и неповторима атмосфера, авторката грабва читателите с оригиналните си сюжети и интелигентното си перо.

Книгите й са преведени на 18 езика и се продават в общ тираж над 20 милиона, по цял свят. Живее със съпруга си и тримата си синове в Ню Инглънд.

Съдържание

Люляково утро 4,3

Lilac awakening,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Барбара Делински

Заглавие: Люляково утро

Преводач: Милена Трендафилова

Година на превод: 2000

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Хермес

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2000

Тип: Роман

Националност: Американска

Редактор: Димитрина Ковалакова

Художник: Георги Станков

Коректор: Недялка Георгиева

ISBN: 954-459-738-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6274

История

  1. — Добавяне

Библиоман