„Джейк Хънтър, освободи истинския си потенциал! Натисни тук и се присъедини към мен на villain.net — светът те очаква!“

Само допреди седмица Джейк Хънтър е най-обикновено момче. Но един загадъчен имейл от подател със собственото му име преобръща живота му за секунди. Кликването на изпратения му уеб линк го зарежда с неподозирани суперсили.

Воден от любопитство и желание да промени живота си, докато се усети, Джейк е вече извършител на отвличане, кражба, изнудване… и инструмент в грандиозен замисъл за унищожаване на земята. Страхотно постижение за четиринайсетгодишен.

Дали обаче животът на злодей ще му допадне, особено когато супергероите хукват по петите му?

0 Съветът на злото
Council of Evil,

За автора

Анди Бригс е роден в Ливърпул, Великобритания. Вместо да се отдаде на писането, нещо, за което от малък непрекъснато получава похвали, той пробва най-разнообразни занимания — от доставка на пици и управление на собствена мултимедийна компания до преподаване на информатика и филмопроизводство (разбира се, не всичките едновременно). В крайна сметка обаче той достига до нищо неподозиращия Холивуд и с удоволствие се заема с писането на филмови сценарии. В момента обаче Анди още повече се наслаждава на кариерата си на автор на романи.

Обитава тайното си убежище някъде в югоизточна Англия, където въпреки двете си буйни котки успява да пише. Твърденията му за владеенето на суперсили може би все пак са малко пресилени…

Издание:

Анди Бригс. Съветът на злото

Редактор: Златина Сакалова

ИК Егмонт България, 2011

ISBN: 978-954-27-0481-2