Започнахме развитието на нов библиографски проект и активно търсим хора, които да участват в него и да помагат за обогатяването му.

Софи Бекет никога не си е и мечтала, че ще успее да се промъкне на прочутия маскен бал на лейди Бриджъртън, нито че там ще я чака „принцът на мечтите й“. Макар че е дъщеря на граф, Софи е принизена до ролята на слугиня от ужасната си мащеха. Но сега, докато танцува в ръцете на очарователния и невероятно красив Бенедикт Бриджъртън, се чувства като кралица. За съжаление, тя знае, че трябва да прекъсне всякакви отношения с него с настъпването на полунощ.

Коя е тази невероятна жена? От тази магическа нощ нататък едно бляскаво сребристо видение прави Бенедикт сляп за красотата на останалите жени… освен, може би, за тази изкусителна и странно позната красавица, облечена в слугинска рокля, която се счита длъжен да спаси от изключително неприятна ситуация. Заклел се е да открие и да се ожени за мистериозната дама, но тази камериерка спира дъха му от желание. И все пак, дали ако й предложи сърцето си, Бенедикт ще пожертва единствения си шанс за любов като в приказките.