След главоломния успех на „Открита пред теб“ и „Отразена в теб“, които се превърнаха в международни бестселъри с първи места в десетки класации по целия свят, Силвия Дей е готова да срещне читателите с продължението. Още преди излизането си „Опиянена от теб“ — третата част от „Кросфайър“, се превърна в едно от най-обсъжданите заглавия в социалните мрежи.

„Изумително и прекрасно е, че историята на Гидиън и Ева докосна толкова много читатели по целия свят. Пътуването беше невероятно и за мен е изключително вълнуващо да споделя «Опиянена от теб» с милионите фенове на «Кросфайър», които очакват излизането на книгата със същото нетърпение като мен“ — казва Силвия Дей.

Съдържание

Силвия Дей е световнопризнат автор на повече от десет романа, оглавявали класациите на New York Times и USA Today. Преди да се посвети изцяло на литературата, американската писателка трупа опит в крайно любопитни и разнообразни поприща — от работа в увеселителен парк до преводачески услуги от руски за Американското военно разузнаване.

Днес Publishers Weekly нарича романите й „вълнуващо приключение“, а Booklist ги определя като „дяволски забавни“. Правата за превод на нейните книги са продадени в повече от трийсет страни в целия свят. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория „Избор на рецензентите“, наградата EPPIE, Националната награда „Избор на читателите“ и приза на RomCon — Readers’ Crown, и е многократен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература — RITA.

През 2012 г. Силвия бе номинирана за най-добър автор в наградите на Goodreads, а Amazon отличи творбите й в категория „Любовни романи“. Повече информация за нея и книгите й можете да намерите на официалния сайт http://sylviaday.com/, както и в профилите й: https://facebook.com/AuthorSylviaDay и https://twitter.com/SylDay.

 

Опиянена от теб 5,1

Entwined with You,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Силвия Дей. Опиянена от теб

Американска. Първо издание

ИК „СофтПрес“, София, 2013

ISBN: 978-619-151-099-3

История

  1. — Добавяне

Библиоман