След бягството си от замъка Фоксуърт Кати, Крис и Кари започват нов живот. Ала те не могат да забравят ужаса и страданията, преживени на тавана на зловещото имение. Нима те наистина са деца на греха, дяволски изчадия? Нима вината е тяхна?

Кати знае какво трябва да направи. Знае, че е време да потърси справедливо възмездие, да накаже виновниците за болката и мъката, запечатали се завинаги в съзнанието й.

„Разпилени от вятъра“ е вторият от петте романа на В. С. Ендрюс, в който се разказва за възхода и падението на рода Долангенгър.

Бели перли…
Черни обещания…

Изведнъж ми се стори, че забелязах една жена, облечена в черно, с черен воал на главата, да се крие зад едно дърво, докато се приближавахме до паркираната кола. Криеше се, за да не я забележим. Но аз я видях и зърнах лъскавите перли, с които по стар навик ръката й нервно си играеше.

Една-единствена жена правеше това… жена, на която черното прилягаше съвършено и която все се криеше! Винаги трябваше да се крие!

Щях да се погрижа да си спомня, че земните й дни са черни. По-черни от катрана. По-черни от всичко, което ни бе предложено на тавана, когато бяхме млади и невинни и се нуждаехме от много любов. По-черни и от най-тъмната бездна на ада.

Дълго чаках да направя онова, което трябваше. Прекалено дълго! И дори Крис да се опиташе да ме спре… нямаше да успее да ми попречи.

Съдържание

Разпилени от вятъра 5,5

Petals on the Wind,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

В. С. Ендрюс. Разпилени от вятъра

Американска. Първо издание

ИК „Златорогь“, София, 1995

Редактор: Розия Самуилова

ISBN: 954-437-035-8

История

  1. — Добавяне