Съдбата на човека! Много хора са свикнали да смятат, че съдбата се формира свише. А всъщност свише на всеки човек е дадена най-силната вселенска енергия, която е способна да формира и съдбата му, и да създава нови галактики.

Тази енергия се нарича „човешка мисъл“.

Съдържание

Енергията на живота 4

Энергия жизни,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

От издателя

В издателството непрекъснато се обаждат хора от различни краища на България, които искат да научат откъде да се снабдят с кедрови семена, фиданки за засаждане, кедрово масло, амулети от сибирски кедър и други екологични ценни продукти, които носят енергията на живота.

Официалният представител и вносител в България „Звънтящи кедри“ ЕООД предлага на вашето внимание следните продукти от сибирски кедър:

Амулети от сибирски кедър; семена, шишарки и фиданки за засаждане; студено пресовано масло от сибирски кедър, ръчно произведено в родовите имения на Русия, както и студено пресовано от промишлено производство; живица от сибирски кедър; прах и паста за зъби с кедрово масло; дъвка от смола на сибирски кедър и пихта; ядки и брашно от сибирски кедър; лъжици, възглавници с кедрови стърготини, пано-едропласт и други продукти от сибирски кедър.

Повече информация за кедровите продукти можете да намерите в сайта: http://www.zvkedri.com, създаден в поддръжка на идеите на Анастасия, описани в книгите на Владимир Мегре. Също така много интересна информация за родовите имения, за екологично обработване на земята и други новини можете да прочетете в ежемесечно on-line издание Алманах „Звънтящи кедри“: http;//www.kedrovka.com. За поръчки: гр. София, ул. „Княз Борис I“ №129 e-mail; [email protected] или [email protected], тел.: 02/9810 610; 02/981 99 41, gsm: 0887 186 857; 0899 855 668 за писма: гр. София, 1000, п.к. 1494. За да засадите кедър и да разберете как да се прилагат кедровите продукти, използвайте съветите дадени в книгата „Кедърът — топлина и щедрост“. Намерете тази полезна книга, която ще ви разкрие тайните на кедъра, както и уникални руски рецепти, с новите алтернативни решения за подобряване на вашето здраве и хранене.


Информация

Източник: http://sfbg.us

История

  1. — Добавяне

Библиоман