Какво се случва, когато две мечти се сблъскат?

Разстроен от фермерския живот и неговата някогашна любов да тренира коне, Джон Уилсън заменя своите окъсани ботуши и дънки за властни костюми и копчета за ръкавели. С упорита работа и решителност, Джон току-що се е дипломирал право и се е фокусирал върху ново начало. Отказвайки да позволи на своето горчиво минало да попречи на бъдещето му, Джон е решен да продължи напред към новия си живот.

С изключение на едно последно нещо, което трябва да направи — да изплати стар дълг, преди да може наистина да продължи.

За нещастие, изплащането на стари дългове включва, той да се върне към живота, заради който е работил усилено, да го забрави.

Скучната лятна работа във фермата за коне го очаква и той е ужасен от всяка проклета минута от това.

Еди Джеймс скърби за загубата на дядо си, когато Джон Уилсън се показва в неговия перфектно скроен костюм, излъчвайки сексапил и градска елегантност — всичко, което тя не е. Тяхната среща не е много приятна, докато и двамата отвратено се преценяват един друг.

Тя мисли, че той е арогантно юпи с бяла якичка.

Той мисли, че тя е обикновено, добродетелно и честно фермерско момиче.

Преди да почине, дядото на Еди е направил ново завещание, поставяйки условия на Еди, за да наследи семейната ферма. И ако това не е достатъчно предизвикателство, костюмарят трябва да работи във фермата заедно с нея за три месеца, за да изплати дълга, който дължи на дядо й.

И той се премества при нея.

С трудно начало, двамата, на пръв поглед пълни противоположности, сключват примирие и се опитват да станат приятели. Докато тяхното неочаквано приятелство разцъфтява, привличането се увеличава и двамата осъзнават, че тяхното първо впечатление един от друг е далеч от истината. Сега това единствено страховито лято ще стане най-горещото и най-незабравимо, което някога са имали.

Съдържание

Костюмарят 4,6

The Suit,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Бранди Толър

Заглавие: Костюмарят

Преводач: readlife.eu

Година на превод: 2016 (не е указана)

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо (не е указано)

Издател: Читанка

Година на издаване: 2020

Тип: роман

Националност: американска (не е указана)

Редактор: Татяна Петкова

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/14086

История

  1. — Добавяне

Библиоман