Когато Джакс и Саша срещат Джордан Елис за пръв път, те веднага разбират, че тя не е обикновена тийнейджърка. Освен че е дъщеря на президента, е и Анаво — жива потомка на Ева и безценен дар за братята Мефисто. Това, което не знаят обаче, е, че Ерикс има дяволски план да отвлече момичето и да зароби душата на нейния баща. Ако планът му проработи, последствията ще са катастрофални. За да предотвратят това, момчетата трябва да влязат в надпревара с времето.

Вълнуваща история, преливаща от романтика, опасности и интриги, „Изкуплението на Кирос“ ще ви потопи отново в митичния свят на „Заветът Мефисто“.

 

 

Джордан се изправи на крака и огледа планините, снега, който тихо се сипеше. Вярно, беше невероятно красиво, но нима можеше да прекара тук остатъка от вечността? От съседната ела излетя гарван. Вятърът се засили и засвири в игличките на дърветата, а в шепота му сякаш долови гласа на Кий да вика името.

Тя застина и се заслуша в него.

Горестен, измъчен.

Неутешим.

Погледна към ангела.

Мери Майкъл я гледаше с насълзени очи, а образът започваше да се губи.

— Хайде Джордан, трябва да решиш…

 

 

Тринити Фейгън невинаги е била писателка. Дълги години работи като счетоводител, преди да последва мечтата си и да се отдаде на творчество. Превзема литературната сцена на САЩ с поредица от книги, проследяващи комичните и заплетени приключения на щатски данъчен инспектор, първата от които й носи наградата RITA. Тринити е носител и на наградата за писатели на романси „Златно сърце“. Въображението й, обаче, винаги е било увлечено от идеята за живот след смъртта. Тя намира начини да задоволи своя интерес към въпросите за съществуването на Ада и Рая, проучвайки какво си представят хората и след това създавайки своя собствена митология в дебютния си роман за тийнейджъри „Изкуплението на Аякс“.

Писателката обожава метъл и рок музика, Скалистите планини, шоколадовия кекс и колежанския футбол. Не й допадат сълзливите истории и лицемерието. Сред най-любимите й занимания е писането. В момента Тринити живее, пише и разваля слуха си, слушайки любимата си музика, в най-слабо заселената част на западен Тексас със съпруга си и една много зла котка.

Съдържание

Изкуплението на Кирос 5,1

The Mephisto Kiss,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Тринити Фейгън

Заглавие: Изкуплението на Кирос

Преводач: Елка Виденова

Издание: първо

Издател: „Егмонт България“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2013

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Инвестпрес“ АД, София, 2013

Редактор: Боряна Стоянова

Художник: Джесика Тръскот

Коректор: Таня Симеонова

ISBN: 978-954-27-0926-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/8920

История

  1. — Добавяне

Библиоман